Acest site este arhivat. Toate funcționalitățile interactive sunt dezactivate.

sanatate

Salvare pentru SMURD

12.01.2012 · claudiu.cristea

Mișcarea Arădeană susține campania Salvare pentru SMURD.

Pentru a fi alături de noi nu e nevoie decât de like-ul tău la pagina campaniei: www.facebook.com/SalvarepentruSMURD.

Crosul si Semimaratonul Judetului Arad

Foto: Radu Farcaș
Foto: Radu Farcaș

Pentru a promova un stil de viață sănătos, Mișcarea Arădeană susține activ evenimentele organizate în acest sens de către reprezentanți ai societății civile sau simpli arădeni.

Ca urmare, am participat în această sâmbătă la Crosul și Semimaratonul Județului Arad, în toate probele propuse cetățenilor: 1km, 6km, 21km. Am ars calorii, am împărtășit zâmbete, dar, mai important, am trecut cu toții linia de sosire.

Felicităm organizatorii pentru efortul depus și așteptăm ediția viitoare, unde ne propunem să urcăm pe podium !

Protocol de constituire a Alianței Verzi

Noi, organizațiile semnatare:

și
Respiră Verde din Arad reprezentată prin Eugen Bandean, în calitatea de președinte Mișcarea Arădeană reprezentată prin Claudiu Cristea, în calitate de președinte,

Luând act de: mai departe »

Spațiile verzi, nevoie sau moft?

21.01.2011 18:00 - 20:00 · Mihnea Iuga
Spațiile verzi, nevoie sau moft?

Vinerea aceasta, Boeme Cafe s-a dovedit din nou neîncăpătoare pentru cei care au dorit să participe la Seara Mișcării Arădene. Pe lângă invitatul nostru din 21 ianuarie, Ovidiu Pârv, au fost prezenți și cei de la Respiră Verde și CampusArad, dar și simpli ”spectatori” (așa cum s-au prezentat aceștia) care sunt preocupați de soarta spațiilor verzi din oraș.
 
Pornind cu scop educativ și de responsabilizare la începutul lui 2002, proiectul Parcului Natural Lunca Mureșului, demarat cu fonduri europene de către persoane dedicate conservării mediului și promovării unei vieți active și sănătoase, printre care și domnul Pârv, rămâne astăzi singura ofertă completă de recreere și educație ecologică.
 
Director la Parcul Natural Lunca Mureșului până în 2010, Ovidiu ne-a semnalat încă de la începutul serii că un criteriu important al spațiului verde public este accesabilitatea sa. Este evidentă reducerea suprafeței acestuia în Arad, dar aceasta nu poate fi combătută prin crearea altuia la marginea orașului.
 
 mai departe »