Acest site este arhivat. Toate funcționalitățile interactive sunt dezactivate.

Cadouri de Crăciun - Câtă bucurie se află într-o cutie?

08.12.2012 · Mihnea Iuga
Cadouri de Crăciun - Câtă bucurie se află într-o cutie?

Cu prilejul sărbătorilor de iarnă, Mișcarea Arădeană dorește să implice comunitatea locală, la fel ca și în anii precedenți, în acțiuni de caritate.

Prin proiectul prezent, dorim să implicăm arădenii, în principal elevii (dar nu numai) într-o activitate de ajutorare a copiilor din școli speciale sau centre de plasament care nu au fost la fel de norocoși ca ei.

Am elaborat în acest sens un regulament pentru colectare; îl găsiți atașat și dacă doriți să vă alăturați acțiunii noastre vă rugăm să respectați prevederile privind conținutul și modul de ambalare/etichetare a pachetului.

Acțiunea poate fi realizată de către copii la clasă, în ora de dirigenție sau cea de educație plastică. sau de către orice arădean acasă.

Copiii împreună cu dascălii sau părinții pot participa și sunt chiar încurajați să ia parte la înmânarea cadourilor.

Termen-limită colectare: 17 decembrie
Perioada de distribuție: 17 - 21 decembrie

Persoane de contact:

  • Carmen Avram - 0749.41.03.01
  • Mihnea Iuga - 0721.53.18.04

Pentru cei care doresc să contribuie cu pachete la această acțiune, există și un punct de colectare pe strada George Coșbuc, nr. 12 (A), de luni până vineri între ora 9:00-17:00.

Vă mulțumim și vă așteptăm să le demonstrăm împreună acestor copii că Moș Crăciun există!

AttachmentSize
regulament_-_cata_bucurie_se_afla_intr-o_cutie.doc31.5 KB

Comentarii

Si prin actiunile Miscarii aradene putem aduce bucurie si zambete pe chipul copiilor si chiar "bunicilor" Viata poate fi mai frumoasa daca ne pasa de oamenii din jurul nostru!Caritatea ESTE O CALITATE a omului bun ,cinstit,spiritual,educat,cultivat.... Alaturandu-te actiunii "O bucurie intr-o cutie" vei fi bucuros ca apartii comunitatii orasului Arad. "Fericire sta in detalii minore" "Iubirea nu se termina niciodata"...este o necesitate umana" Sarbatori Fericite tuturor oamenilor buni!