Bilanț proiect "Câtă bucurie încape într-o cutie"

17.01.2013
Foto: Roland Unterweger

Prin acest proiect am dorit să demonstrăm că se poate și în Romania. Ideea de a pregăti la clasă cu profesorii, sau acasă, pachete cu cadouri, de către copii pentru copii, este una des întâlnită în străinătate. Astfel, ne bucură mai mult succesul componentei educative, decât cea caritabila, a acestui proiect.

În cadrul proiectului Câtă bucurie se află într-o cutie, încheiat în ultima săptămână din anul 2012, au fost distribuite un număr de aproximativ 700 de cadouri. Au pregatit cadouri: Colegiul Moise Nicoara, Liceul Pedagogic Dimitrie Țichindeal, Liceul Tehnologic Iuliu Moldovan, Liceul Teoretic Vasile Goldiș, Școala de dans Ballroom Dance, Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad și multe alte persoane fizice, cărora le mulțumim pe această cale.

Pachetele au fost distribuite la: Școala Generala nr.3, Școala de Ambliopi, Centrul Felice, Fundația Raza de Soare, Fundația pentru Dezvoltarea Popoarelor, Centrul de primire minori, Școala specială pentru învățământul inclusiv, precum și familii din municipiul și judetul Arad.

Arădenii au capacitatea de a rezona la dificultățile semenilor, în special copiii care s-au mobilizat exemplar, pentru a le oferi o clipă de bucurie celor mai puțin norocoși. Felicitări tuturor!