Acest site este arhivat. Toate funcționalitățile interactive sunt dezactivate.

Copierea proiectelor noastre nu se încadrează la plagiat

Copierea proiectelor noastre nu se încadrează la plagiat

Presiunea alegerilor și nu problemele celor racordați la termoficare l-a făcut pe Gheorghe Falcă, primarul PDL al Aradului, să adopte, cu greu, proiectul Mișcării Arădeane de acum aproape un an de zile: Căldură la preț corect.

Observăm că și alte proiecte ale Mișcării Arădene au fost supuse unui proces de copy+paste de către primar. Amintim:

  1. Plata parcării prin SMS.
  2. Construcția de noi parcuri pentru arădeni (zona Europa).
  3. Adoptarea Istoriei/parimoniului Aradului ca și obiect de studiu în școli.
  4. Reglementări urbanistice pentru stoparea construcției de blocuri în zonele de case.

E bine când autoritățile preiau propuneri ale societății civile. Nu e bine că refuză dialogul cu aceasta, în timp ce și le arogă ca fiind inițiative proprii. Cu toate acestea copy+paste-ul domnului Falcă nu se încadrează la plagiat așa că îi punem la dispoziție și alte proiecte pentru o nouă lectură și pentru adoptarea lor.

Comentarii

Nu inteleg de ce va mai mirati de practicile PDL si al lui Falca, care n-are nici o idee ,nu a avut si nu va avea. O tragedie pentru Arad. Si acum il cheama aici si pe MRU, zis unguent,zis "vita de Kobe" si "scoica Saint-Jaques ".

V.Oniga este destul de jignitor ce faceti, mult mai multi l-au votat pe Falca decat nu l-au votat, iar din ceea ce dvs spuneti ce spuneti, cei ce l-au votat sunt prosti dupa logica dvs. Poate ar fi inteligent sa ganditi mai mult putin inainte de a face asemenea afirmatii ;)

pret subventionat nu inseamna si pret corect! Cum de nu si-a dat nimeni seama?

Este greu de demonstrat paterniattea unei idei atata timp cat ea nu a fost brevetata,iar in domeniul despre care se discuta, important este sa se faca, nu sa se vorbeasca. Cat timp o idee buna este preluata si pusa in practica, este excelent.