Acest site este arhivat. Toate funcționalitățile interactive sunt dezactivate.

”Căldura la Preț Corect” în ședința Consiliului Local

Foto: Florin Stana
Foto: Florin Stana

Arădenii sunt invitați să participe joia aceasta, de la ora 14:00, la ședința publică a Consiliului Local în care se va vota proiectul societății civile privind prețul corect la căldură.

Pe data de 29 martie, ora 14:00, în sala 60 a Palatului Administrativ, proiectul inițiat de consilierii Claudiu Cristea și Camelia Răsunoiu, la solicitarea Societății Civile, va intra în dezbaterea consilierilor locali. Cu acest prilej, cetățenii interesați de un preț corect la căldură, legal și suportabil pentru bugetul fiecăruia, poate lua parte la ședința publică a CLM Arad.

Campania Pentru un preț corect la căldură a reprezentat un exercițiu democratic de succes. Cu costuri reduse și resurse puține (comparativ cu bugetul Primăriei alocat întâlnirilor cetățenești), echipa Mișcării Arădene a reușit să informeze cetățenii din cartierele Aradului și să aducă împreună pentru un număr de 12 consultări reale peste 200 de arădeni.

Continuăm exercițiul de democrație cu o invitație celor peste 3.000 de apartamente ai căror locuitori și-au arătat suportul pentru proiectul nostru, să participe la ședința Consiliului Local Municipal din 29 martie. Arădenii sunt chemați să arate și să ceară responsabilitate de la aleșii locali când votează soluționarea unei probleme care chiar contează pentru oameni.

Până joi se mai poate semna petiția online pentru o politică responsabilă în domeniul termoficării. Cereți un preț corect la căldură printr-o semnătură online - nu ia mai mult de 30 de secunde.

Foto: Florin Stana
Foto: Florin Stana
Video: