Acest site este arhivat. Toate funcționalitățile interactive sunt dezactivate.

PDL

Traian și monotonia decizională

25.06.2011 · Mihnea Iuga
Traian și monotonia decizională

Dacă există un lucru la care sunt buni membri şi simpatizanţii PDL, acela este distracţia atenţiei publice. A început-o mai demult actualul preşedinte prin nişte hă-hăituri şi înjurături, o continuă azi până şi nişte consultanţi simpatizanţi într-o şedinţă de Consiliu Local.

Trecând peste faptul că şedinţa este publică, însă sala prea mică şi prezenţa a doar 4 scaune pentru public total neîncurajator, am reuşit să iau parte la o lecţie de comunicare a PD în Consiliul Local Municipal. Şedinţa a început cu o prezentare a celor de la firma maghiară care a realizat studiul tehnic al viitorului pod din Calea Romanilor. Podul nou, alipit de monumentul istoric, Podul Traian, a fost anunţat într-o manieră europeană: bi-lingvistic. Nu a contat că ce spunea consultantul maghiar şi ce traducea cel român era proiectat pe perete. Timp de 45 de minute, un subiect atât de important cum este afectarea acestui monument istoric datând de la începutul secolului, a fost dus în plictis şi monotonie de către cei care beneficiază de nişte bani frumoşi pentru studiul lor arhitectural. mai departe »

Las' că uită fraierii

16.10.2010 · claudiu.cristea
Las' că uită fraierii

Nu a trecut mult timp de când semnalam că deputații arădeni PDL Nițu și Cionca inițiau o lege care viza desființarea presei libere că hop și Ghișe – liberalul (?!!) cu o altă perlă: „Legea Jurnalistului”. Creația onorabililor pedeliști pălește pe lângă opera senatorului PNL. Cu toate acestea e de remarcat că PNL prin Crin Antonescu s-a delimitat rapid și oficial de aberația lui Ghișe. Aici la Arad, deputatul Calimente și organizația municipală liberală au fost fermi în a se distanța imediat de inițiativa colegului lor. mai departe »

Deputații Nițu și Cionca (PDL) inițiatori ai legii pentru suspendarea ziarelor

09.09.2010 · claudiu.cristea
Deputații Nițu și Cionca (PDL) inițiatori ai legii pentru suspendarea ziarelor

Deputații PDL arădeni Adrian Nițu și Iustin Cionca s-au hotărât să pună umărul la instituirea dictaturii portocalii în România. Recent aceștia s-au alăturat inițiativei legislative a colegului lor, Silviu Prigoană. Inițiatorii au decis să prigonească presa liberă prin promovarea unei legi care vizează suspendarea ziarelor.

Ziarele, revistele și tot ce ține de presa online vor funcționa asemeni celor din China, Iran și Turkmenistan unde dictatura este în floare. Adică vor putea fi suspendate sau chiar închise.

Inițiativa legislativă a onorabililor pedeliști de Arad întoarce presa scrisă în anii terorii sovietice. Textul legii introduce o prevedere utilizată în timpul nazismului și comunismului: aprobare pentru apariţia unei publicaţii. mai departe »