Acest site este arhivat. Toate funcționalitățile interactive sunt dezactivate.

UTA

Legendele „Bătrânei Doamne”

29.04.2013 · florica.sarca
in
Legendele „Bătrânei Doamne”
Legendele „Bătrânei Doamne”

 „Fault!” „Fault dom’le!” Râsete zgomotoase, ce izvorăsc din inimă. Sala se bucură pentru că tocmai ce a fost martora unui eveniment special. Pe ecranul din pânză, o înregistrare alb-negru arăta un meci de fotbal iar în urma unui fault relativ dur izbucnesc zâmbetele. Autorul faultului, Gabor Biro, tocmai ce începuse a  vorbi despre marea performanță a generației UTA 1970 când a fost întrerupt de...un Gabor Biro cu 43 de ani mai tânăr, acel fundaș de fier care tocmai ce își demonstra calitățile pe înregistrarea ce rulează pe ecranul din pânză. „He he, da. Ce suplu eram atunci, nu?” – își admiră Biro silueta din tinerețe.  mai departe »

UTA, parte din educația tinerilor arădeni

28.11.2012 · Mihnea Iuga
UTA, parte din educația tinerilor arădeni

Partenerii tradiționali ai proiectului ”Arad, dragostea mea”, Suporter Club UTA și echipa de fotbal UTA, au fost gazdele unui eveniment educațional adresat celor mai tineri dintre elevii arădeni.

În dimineața zilei de miercuri, clasa Pregătitoare C de la Liceul Pedagogic ”Dimitrie Țichindeal”, a fost într-o excursie la Stadionul Neumann, eveniment inițiat de Carmen Avram, profesoară și membru în Consiliul Director al Mișcării Arădene. Astfel, copii de 6 ani au avut ocazia de a se antrena cot la cot cu jucătorii echipei-fanion a Aradului.

Stadionul UTA a fost timp de o oră invadat de micii suporteri. Aceștia au luat chiar și rolul galeriei pentru câteva momente, strigând numele echipei lor, direct din peluză. Antrenorul Falub a fost deschis experienței propuse de SCU și Mișcarea Arădeană, chiar invitându-i pe elevi să șuteze la poartă. Tinerii și-au luat rolul de jucători în serios, ajutând la strânsul mingilor, dar și la mutatul porților. mai departe »

Serile Mișcării Arădene alături de UTA

20.04.2012 20:00 - 22:00 · Mihnea Iuga
Serile Mișcării Arădene alături de UTA

Mișcarea Arădeană susține echipa de fotbal, simbol al orașului nostru, UTA, în derby-ul pe care îl va desfășura în această vineri contra eternei rivale Poli Timișoara.

Invităm pe această cale pe toți arădenii care iubesc echipa să se alăture Suporter Club UTA și Mișcării Arădene, pe stadionul Dan Păltinișanul din Timișoara, de la ora 20:00.

Biletele pot fi procurate de la Old Lady's Pub și din incinta stadionului Francisc Neuman.

Plecarea suporterilor se face de la ora 16:15, la Gara de Nord.

Acțiune de ajutorare a clubului UTA

18.02.2012 · claudiu.cristea
Foto: Florin Stana
Foto: Florin Stana

Astăzi, Suporter Club UTA și Mișcarea Arădeană au dat o mână de ajutor clubului fanion. Voluntarii au luat la lopată zăpada care amenință gazonul "Bătrânei Doamne".

Dan Proca

14.10.2011 · Dan_Proca
Dan Proca

Mă numesc Dan Proca , am 32 de ani, sunt căsătorit şi am doi copii. Sunt licenţiat în Ştiinţe Juridice şi lucrez în domeniul financiar-bancar ca şi consultant .

Iubesc Aradul şi în mod special unul din simbolurile acestui oraş , echipa de fotbal UTA. Din acest motiv am iniţiat şi participat la mai multe acţiuni în cadrul Suporter Club UTA în calitatea mea de membru fondator . Am decis să mă alătur Mişcării Arădene când am văzut ca sportul arădean primeşte lovitură după lovitură.

Au dispărut stadioane, inclusiv stadionul unde s-a disputat prima partidă de fotbal din România, au dispărut sau se luptă pentru supravieţuire echipele de baschet masculin şi feminin, de rugby, de handbal, de polo, inclusiv UTA se zbate în anonimat.

Vreau să schimb asta împreună cu Mişcarea Arădeană şi vreau ca Aradul nostru să redevină un centru sportiv cu sportivi de perfomanţă şi cu baze sportive moderne.

Poziţie candidatură: membru în Consiliul Director

Remember UTA - Feyenoord (40 de ani)

08.10.2010 19:00 - 21:00 · Cosmin
Remember UTA - Feyenoord (40 de ani)

La 30 septembrie 1970, UTA a eliminat pe Feyenoord Rotterdam, deţinătoarea Cupei Campionilor Europeni şi a Cupei Intercontinentale, practic campioana mondială a cluburilor.

Mişcarea Arădeană organizează, Vineri, 08.10.2010 cu începere de la ora 19.00 o seară dedicată clubului nostru drag, UTA. Vom încerca să retrăim împreună momentele de glorie de acum 40 de ani când UTA a adus glorie Aradului prim eliminarea campionei mondiale a cluburilor. Vă aşteptăm ca de obicei la Boeme Cafe, localul este situat la intersecția străzilor Episcopiei și Mărășești (str. Episcopiei 19-21).

Alături de UTA!

17.09.2010 18:00 - 20:00 · Dan_Proca
Alături de UTA!

Mişcarea Arădeană vă invită să susţinem UTA, unul din cele mai importante simboluri ale Aradului, în meciul pe care îl va disputa vineri seara, cu o altă echipă de tradiţie a fotbalului românesc, Petrolul Ploieşti.

Meciul va avea loc cu începere de la ora 18:00 pe stadionul Francisc Neumann.

Justiţia arădeană a dat dreptate suporterilor!

Justiţia arădeană a dat dreptate suporterilor!

Mişcarea Arădeană salută decizia instanţei de judecătă de a anula procesele verbale de contravenţie şi amenziile aplicate, fără temei, unor suporteri ai UTA, în noiembrie 2008. Această hotărâre ne întăreşte convingerea că lupta pentru respectarea drepturilor civile poate fi câştigată şi în România.

Modelul abuzului de legalitate înfăptuit de unii reprezentanţi ai instituţiilor de stat din Arad, trebuie sancţionat, curmat şi eliminat din viaţa publică a oraşului. Mişcarea Arădeană va continua lupta pentru respectarea libertăţilor fundamentale ale persoanei. Felicităm echipa de avocaţi arădeni, Ramona Popa şi Alin Gherga pentru susţinerea acordată în această cauză.