Acest site este arhivat. Toate funcționalitățile interactive sunt dezactivate.

pod Traian

Vina pentru întârzieri pasată investitorilor privați

Vina pentru întârzieri pasată investitorilor privați

Gheorghe Falcă dă vina pe investitorul privat LIDL pentru întârzierea lucrărilor la Podul Traian, întârziere datorată propriilor decizii greșite

Arad, 22 noiembrie 2011, primarul actual Gh. Falcă a aruncat vina pentru întârzierea tot mai mare a lucrărilor de la Podul Traian, Calea Romanilor și Aradul Nou pe investitorul privat LIDL care deschide un magazin în zonă. Termenul inițial de finalizare a podului a fost martie 2011 iar LIDL are autorizație de construcție doar din august 2011.

În realitate, întârzierea lucrărilor se datorează exclusiv ambiției personale a lui Gheorghe Falcă de a construi un pod nou lipit de podul Traian. În așteptarea acelui pod ipotetic, care nu avea nici finanțare, nici bază legală, nici logică, lucrările au fost frânate cu peste 7 luni. În plus, din același motiv, locuitorii Aradului Nou au fost umiliți datorită refuzului primarului de a realiza podul provizoriu pentru trafic ușor care era prevăzut și finanțat în cadrul proiectului. 1,5 milioane de euro, bani europeni au fost returnați U.E. din aceeași greșeală. mai departe »

Mișcarea Arădeană este deschisă dialogului cu administrația

Mișcarea Arădeană este deschisă dialogului cu administrația

Mișcarea Arădeană propune o soluție constructivă pentru recuperarea a 1,5 mil euro risipiți prin deciziile greșite ale primarului PDL, Gheorghe Falcă.

Podul Traian va fi redeschis circulației rutiere în cursul lunii noiembrie, odată cu finalizarea lucrărilor de reabilitare care se execută în cadrul proiectului de reabilitare a centrului istoric vechi al municipiului Arad. În luna octombrie se va relua circulația pe unul dintre trotuarele de pe pod” (Gh. Falcă, 28 septembrie 2011) mai departe »