Acest site este arhivat. Toate funcționalitățile interactive sunt dezactivate.

Selecţie de formatori pentru proiectul “Arad, dragostea mea”

04.12.2010 · adela.cristea
Selecţie de formatori pentru proiectul  “Arad, dragostea mea”

Relansarea “Arad, dragostea mea!”, un proiect foarte iubit de copii din școlile arădene, a generat numeroase solicitări de derulare a proiectului din partea școlilor arădene.

Pentru a face față tuturor acestor solicitări, Mişcarea Arădeană organizează în cursul acestei săptămâni o selecţie de formatori. Procesul de selecție va fi finalizat cu un curs de formare a formatorilor, organizat sâmbătă, 11 decembrie, ora 11.00, la cafeneaua Tribuna.

Participanții la cursul de formator vor fi familiarizați atât cu conținutul programului cât şi cu metodologia de lucru și instrumentele utilizate. La finalul cursului se vor face și scurte simulări cu cei prezenți pentru a se asigura o înțelegere comuna asupra tematicii și metodologiei de lucru. În urma acestui curs voluntarii înscriși vor fi certificați ca formatori în cadrul proiectului, respectiv vor putea derula mai departe acest proiect în școlile arădene.

Deoarece „Arad, dragostea mea!” este un proiect al întregii comunități arădene, Mişcarea Arădeană îi invită pe toți cei interesați să devină formatori în proiect să ne contacteze prin intermediul formularului de contact de pe site-ul asociației www.miscarea-aradeana.ro, sau la telefon 0723511459.

Comentarii

Buna ziua ,
Ma numesc Viorela Simedru si , impreuna cu colega mea , Vlad Gheorghina , am dori sa participam maine la selectia pentru proiectul ,, Arad , dragostea mea " . Suntem profesoare la Grup Scolar de Industrie Alimentara Arad .
Va multumesc
Cu stima ,
Viorela Simedru