Acest site este arhivat. Toate funcționalitățile interactive sunt dezactivate.

verde

Transpiratii din cauza irigatiilor

ARAD. Sistemul de irigaţii a spaţiilor verzi din Arad, încă un subiect de dispute aprinse între primarul Falcă şi alesul Cristea.

Foto: aradon.ro
Foto: aradon.ro

Consilierul local Claudiu Cristea consideră că cele peste două milioane de euro pe care Primăria Arad are de gând să le investească într-un sistem de irigaţii destinat spaţiilor verzi din Arad, asemeni celui de pe Bulevardul Revoluţiei, nu este oportun. Primăria Arad, prin vocea primarului Gheorghe Falcă, consideră că e necesar. Dialogul în contradictoriu a fost purtat în cadrul ultimei şedinţe de consiliu, la momentul la care aleşii municipali au aprobat cu 16 voturi „pentru” şi şase „împotrivă” studiul de fezabilitate care face referire la acest sistem de irigaţii.

„Parcă am luat-o razna”

„Într-un oraş în care în ultimii ani sistematic s-au desfiinţat spaţiile verzi şi nu se creează altele, oportunitatea nu este de a băga 2,5 milioane de euro într-un sistem de irigaţii. Sincer, parcă am luat-o razna. Consider că nu este oportună o asemenea investiţie. Avem nevoie de mai multe spaţii verzi – dublu, triplu mai multe spaţii şi pe asta ar trebui să ne axăm”, a precizat Claudiu Cristea la momentul la care s-a adus în dezbatere acest proiect. mai departe »

SAPTAMANA PAMANTULUI 20-27 Martie 2011

Hello,
am preluat de pe un site de stiri informatii legate de saptamana pamantului.
Claudiu doreste sa ne implicam in aceasta actiune si ii impartasesc parerea.
Haideti sa vedem cum ne putem implica. Asteptam ideile voastre!!

Program "Săptămâna Pământului" în Arad, 20 - 27 martie 2011

Duminică, 20 martie - preambul
• Cupa Ghiocelului, Pădurea Ceala – Organizator: Condor Club Arad

Luni, 21 martie
• Amplasarea celor două containere pentru colectarea deşeurilor reciclabile (hârtie/carton şi PET-uri) într-un loc public
• Amplasarea de containere pentru colectare selectivă in scolile care doresc sa se implice in „Săptămâna Pământului în Arad”
• Expoziţie foto cu tematică eco – Organizator: Foto Club Arad
• Prezentare film documentar, Librăria Cărtureşti (Atrium Center) – Organizator: Speowest

Marţi, 22 martie mai departe »