Acest site este arhivat. Toate funcționalitățile interactive sunt dezactivate.

Proiectul “Arad, dragostea mea” revine

22.11.2010 · adela.cristea
Proiectul “Arad, dragostea mea” revine

"Arad, dragostea mea!", un proiect foarte iubit de copii din școlile arădene, revine într-o nouă ediție începând din luna noiembrie 2010.

Istoricul proiectului

Mișcarea Arădeană a lansat în luna martie proiectul „Arad, dragostea mea!”, un proiect educațional care are ca scop sensibilizarea copiilor din școlile arădene cu privire la valorile și frumusețea Aradului.

În cadrul proiectului Mișcarea Arădeană a pregătit o prezentare atractivă a Aradului, într-un format interactiv, cu o durată de aproximativ 1 oră și care este destinată în principal orelor de dirigenție. Prezentarea conține în principal elemente cu privire la istorie, cultură, arhitectură, sport, cercetare și timp liber, și se bazează pe jocuri și aplicații practice amuzante.

În semestrul II al anului școlar 2009-2010 peste 200 de copii de gimnaziu şi liceu, din diferite școli arădene au luat parte la acest proiect.

Principalii parteneri ai proiectului sunt: Algeco Romania, Ascent Group, Asociaţia Miloş Cristea, Event Solution şi Patiseria Special. Partener media: Agenţia de Ştiri News-AR. Mai multe detalii despre proiect pot fi găsite aici.

Ce noutăți aduce noul an școlar?

Din luna noiembrie, Mișcarea Arădeană a reluat acest proiect într-o nouă ediție, destinată anului școlar 2010-2011.

Noua versiune aduce noi jocuri și aplicații practice, informații inedite despre Arad și multe surprize pentru copii.

O altă noutate este faptul că, în noul format, există 2 versiuni ale proiectului: versiunea pentru gimnaziu și cea pentru liceu, cu grade diferite de dificultate și cu un nivel diferit al informațiilor prezentate. În lucru se află deja şi o altă versiune, mult diferită ca abordare, destinată elevilor din ciclul primar.

Datorită numeroaselor solicitări din partea școlilor arădene, Mișcarea Arădeană va organiza în luna decembrie o nouă sesiune de formare de formatori pentru acest proiect. Toți cei interesați să devină formatori sunt invitați să ne contacteze.

Comentarii

e un proiect minunat. mi-ar face placere sa ma implic in asa ceva. ;)

Adela Cristea

Te așteptăm Cristina!

Va gasesc vineri la Boeme? As dori sa ma implic si eu in acest proiect.

Adela Cristea

Ne bucurăm! Ne găsiți vineri între 18.00 și 20.00 la Boeme. Vă așteptăm!

Draga Adela,

felicitari pentru tot ceea ce realizati!

Intr-o lume in care valorile adevarate si principiile sunt uitate sau atacate, miscarea voastra este un gest gingas de normalitate sau de normalizare a lucrurilor.

A locui intr-un oras este mai mult decat a ocupa o locuinta in respectivul oras, inseamna a trai si a te identifica cu o comunitate care imparte acelasi sistem de valori, comunitate in care voi incercati sa identificati si sa prezentati originile, valorile si principiile care au calauzit-o in vremuri care astazi fac cinste Aradului.

Felicitari tuturor celor implicati si multa putere de munca.

Nu este usor dar incapatanarea voastra este mai mare decat a celor care va ignora sau nu va sprijina.

Cu drag,

Cristian Terhes Ardelean

Adela Cristea

Draga Cristi,

Îți mulțumesc mult pentru acest mesaj deosebit. Astfel de atitutini fața de ceea ce facem noi și astfel de încurajări, sunt exact lucrurile care ne dau forța și motivația de a merge înainte :)

O să te ținem la curent și pe viitor cu proiectele noastre!

Cu mult drag,
Adela