Acest site este arhivat. Toate funcționalitățile interactive sunt dezactivate.

O dezbatere de care va trebui să se țină cont

05.05.2010 · claudiu.cristea
O dezbatere de care va trebui să se țină cont

Dezbaterea legată de eliminarea unor trasee de tramvai din Arad a fost un real succes. Peste 40 de participanți (excluzând presa și organizatorii) au dezbătut cu într-un mod foarte decent și argumentat în favoarea neadoptării acestui proiect de hotărâre. Lor li se alatură peste 1.000 de arădeni care au semnat petiția Mișcării Arădene, petiție care respinge categoric acestă măsură greșită legată de transportul cu tramvaiul.

În sala festivă a primăriei au luat cuvântul peste 15 arădeni. Dezbaterea a avut parte de păreri de bun simț, argumentate dar ferme din partea acestora. Toți (cu excepția consilierulu PD-L Schill) împotriva acestei măsuri greșite inițiate de Primarul Aradului. Am fost plăcut impresionat de faptul că arădenii se implică tot mai mult problemele cetățenești. Fără doar și poate este o dezbatere peste care Primarul și Consiliul Local nu vor putea trece. Vor trebui să accepte, în sfârșit, părerea arădenilor.

Cazul nu este închis. Mișcarea Arădeană continuă strângerea de semnături pentru petiția inițiată în acest sens, atât online cât și pe tabele tipărite. Îi rog pe toți cei afectați de această măsură să ni se alăture. Curaj, vom reuși!