Acest site este arhivat. Toate funcționalitățile interactive sunt dezactivate.

Invitat de marcă la Academia Arădeană de Lideri

09.01.2014 · adela.cristea
Invitat de marcă la Academia Arădeană de Lideri

Sesiunile de curs ale Academiei Arădene de Lideri se reiau în forță în luna ianuarie, cu un formator de excepție.

Pe 25 ianuarie va avea loc  în cadrul proiectului primul curs din 2014, un curs comun pentru anii de studii 2 și 3, având ca temă Leadership-ul

Cursul este susținut de un speaker de talie internațională, domnul Seth Cropsey, reputat expert american pe probleme de strategie, afaceri externe și media.

Seth Cropsey este de altfel un prieten și susținător al proiectului Mișcării Arădene încă de la debutul său, fiind și membru în Board of Advisors al proiectului. 

Fostul consilier pe probleme de strategie și politică externă a lui Mitt Romney (contracanditatul lui Barack Obama la Președenția S.U.A.) a mai susținut în octombrie 2011 un curs la Arad, tot în în cadrul Academiei Arădene de Lideri, tema de atunci fiind "Scopul Guvernării".

Dintre pozițiile ocupate de-a lungul anilor de dl. Seth Cropsey mai menționăm: subsecretar de stat pe probleme militare în Guvernările Ronald Reagan și George W. Bush, Director de Politici al Vocii Americii, director al International Broadcasting Bureau, senior member al Hundson Institute și autor a numeroase publicații pe teme de diplomație și politici militare.

De vasta sa experiență vor beneficia acum cei care au ales să se implice în construcția durabilă a orașului nostru, alegând să facă parte din Academia Arădeană de Lideri.