Acest site este arhivat. Toate funcționalitățile interactive sunt dezactivate.

Primăvara Civică

Foto: Florin Stana
Foto: Florin Stana

Primăvara Civică este în plină desfășurare. Atelierul caritabil de vineri a adus laolaltă persoane pentru care Aradul trebuie să reprezinte o comunitate adevărată. Mihaela Rotar, coordonatorul Departamentului de Responsabilitate Socială, a prezentat pe scurt celor de față activitatea de caritate la care Mișcarea Arădeană și-a adus aportul de luni bune încoace.
 
Seara a fost plină de arădenii cărora le pasă de ceilalți. Ne-am organizat în 3 grupuri de lucru, sortând jucăriile, rechizitele, hăinuțele și dulciurile pentru fiecare dintre cei 36 de copii de la Centrul de Criză și Centrul de Primire Minori Arad. Donațiile au fost făcute atât prin intermediul Grădiniței Bambi, cât și din partea persoanelor binevoitoare ale Aradului.
 
Totul a fost pregătit cu grijă pentru sâmbătă dimineața, când Mișcarea Arădeană s-a deplasat la Centrele de mai sus, pentru care Paștele din acest an s-a dovedit a fi fericit cu adevărat .

Foto: Florin Stana
Foto: Florin Stana
Foto: Florin Stana
Foto: Florin Stana
Foto: Florin Stana
Foto: Florin Stana
Primăvara Civică

Comentarii

Buna ziua,cum as putea sa pot participa si eu la acest proiect ?

Bună seara,
Vă puteți înscrie pe site și veți fi contactată de către noi. Sau ne putem întâlni la una din Serile Mișcării Arădene, ce au loc aproape în fiecare vineri la Boeme Cafe. Urmăriți-ne site-ul și veți afla mai multe despre ora și tema următoarei Seri.
O seară bună în continuare !