Acest site este arhivat. Toate funcționalitățile interactive sunt dezactivate.

Manipulare à la PDL

Manipulare à la PDL

Puterea sfidează cetățenii și societatea civilă revenind cu același nivel al taxelor pentru 2012 pe care tocmai l-a retras în ultima ședință pentru revizuire.

Dezbaterea publică pe care societatea civilă prin Mișcarea Arădeană a solicitat-o în luna noiembrie pentru Proiectul de hotărâre nr. 240/2011 privind stabilirea impozitelor și taxelor locale pe anul 2012, a fost folosită drept pretext de către Administrație pentru a scoate proiectul în cauză de pe ordinea de zi a ultimei ședințe a Consiliului Local.

De fapt, Administrația Falcă-PDL a urmărit doar manipularea opiniei publice și nu o reconsiderare a nivelului înalt de taxare pe care îl practică, făcând din Arad un loc neatractiv pentru investitori și împingând categorii largi ale populației peste limita de suportabilitate.

Mișcarea Arădeană își menține observațiile și amendamentele privind nivelul taxelor și impozitelor pentru 2012 și cere puterii locale să adopte, fie și în parte aceste propuneri, făcând astfel dovada că înțelege greutățile prin care trec arădenii.