Acest site este arhivat. Toate funcționalitățile interactive sunt dezactivate.

Societatea civilă câștigă o bătălie în războiul pentru taxe mai mici

Societatea civilă câștigă o bătălie în războiul pentru taxe mai mici

Proiectul de hotărâre care stabilea taxele locale pentru 2012 la nivel maxim, a fost amânat de putere la presiunea societății civile.

Societatea civilă a obținut amânarea luării unei decizii privind nivelul de taxe și impozite în Arad pentru anul 2012. Prin intermediul soluțiilor concrete propuse în dezbaterea publică de marți, Mișcarea Arădeană a atras atenția executivului că vocea cetățenilor trebuie ascultată, iar mai multe discuții pe această temă sunt necesare. Administrația nu a avut încotro și:

  • astăzi, 24 noiembrie, în cadrul ședinței Consiliului Local al Municipiului Arad, administrația a retras de pe ordinea de zi proiectul care stabile taxele în Arad pentru anul 2012 la nivelul maxim acceptat de lege;

Prezent la ședința Consiliului Local, președintele Mișcării Arădene, Claudiu Cristea, a îndemnat consilierii tuturor partidelor să reflecte cu chibzuință la nivelul taxelor. Deoarece fiscalitatea mare are efecte nocive asupra populației și descurajează mediul de afaceri.

Arădenii invitați să-și spună cuvântul

Cetățenii care doresc să-și exprime punctul de vedere în privința nivelului fiscalității pentru 2012 în Arad, sunt invitați să trimită un e-mail la adresa [email protected]

De asemenea, societatea civilă așteaptă arădenii la dezbaterile ce vor fi organizate în viitorul apropiat pentru a-și oferi opinia și a-și face auzită voința.