Acest site este arhivat. Toate funcționalitățile interactive sunt dezactivate.

Carmen Glogovețan

Carmen Glogovețan

Mă numesc Carmen Glogoveţan, am 34 de ani, sunt căsătorită si am un copil. Sunt licenţiată in psihopedagogie specială şi lucrez în învăţământ din anul 1996.

M-am alăturat Mişcării Arădene pentru că în primul rând, aici am găsit un cerc de oameni care împărtăşesc nu doar pasiunea pentru Arad ci şi o strânsă prietenie, iar în al doilea rând, pentru atmosfera deschisă şi familială.

Împreună cu Mişcarea Arădeană vreau să aduc o schimbare în educaţie, spre binele copiilor noştri şi pentru viitor. De aceea îi voi promova pe dascălii care se implică şi pun pasiune în munca lor şi totodată pe elevii care obţin rezultate remarcabile. Îmi doresc mai mult sport în şcoală, precum şi o programă adaptată la specificul local, pentru ca viitori arădeni să cunoască şi să aprecieze oraşul în care trăim. Nu în ultimul rând, mijlocirea unor oportunităţi de implicare mult mai activă în viaţa socială a copiilor cu dizabilităţi, înfiinţarea unor centre de terapie accesibile pentru cei cu posibilităţi materiale reduse.

Poziție candidatură: membru în Consiliul Director

 

Comentarii

Felicitari pt implicare ,succes in alegeri . Mai mult sport in scoala inseamna un popor mai sanatos ( fizic si mental ) iar cunoasterea si aprecierea valorilor locale / nationale inseamna un PATRIOTISM CONSTIENT , ASUMAT BENEVOL SI DIN CONVINGERE ( nu impus ) , bazat pe cunoasterea oamenilor /actiunilor compatriotilor nostrii care ne fac mandrii ca suntem ROMANI.

Felicitari, ai sustimerea mea mai ales ca si eu lucrey in invatamintul special.

va multumesc pentru aprecieri si va astept alaturi de noi