Acest site este arhivat. Toate funcționalitățile interactive sunt dezactivate.

proteste arad

Ghidul participantului la Miting

Ghidul participantului la Miting

Convocare

    Sună-ți cunoștiințele și cheamă-le să ți se alăture în fața Primăriei. Cere o confirmare a numărului de oameni care ți se vor alătura.

    Foloseste toate mijloacele de comunicare pentru a-ți invita prietenii, rudele, colegii și cunoscuții: prin viu grai, prin evenimentul de pe Facebook , trimite-le SMS-uri, scrie-le e-mailuri, cheamă-i prin mesaje private, afișează-ți status pe mediile de socializare (Facebook, Twitter, Skype, Y!Messenger) cu invitație la Miting.

Materiale

  • Nu afișați mesaje obscene, rasiste sau antisemite.
  • Nu aduceți la miting băuturi alcoolice sau obiecte interzise de lege (arme letale, obiecte contondente etc.)

Sfaturi mai departe »

Contestații împotriva amenzilor abuzive

Contestații împotriva amenzilor abuzive

Adunările publice spontane împotriva actualului regim, care au adus în fața Primăriei în ultimele 3 zile peste 1000 de arădeni nemulțumiți de situația actuală în care ne aflăm, sunt o expresie a libertății de exprimare. Caracterul spontan al acestor manifestații este în afara oricărei discuții.

Am luat act cu îngrijorare de intenția autorităților de a trece la represalii prin amenzi aplicate participanților la manifestațiile spontane din Arad. Considerăm că orice încercare de înfrânare sau amendare a acestei libertăți, vine în contradicție cu Declarația Drepturilor Omului și se constituie într-un abuz grav al actualilor guvernanți, care au politizat excesiv instituțiile de Stat pentru a servi propriilor interese. mai departe »