Acest site este arhivat. Toate funcționalitățile interactive sunt dezactivate.

salubrizare

Cu salubrizarea în Consiliul Local

Cu salubrizarea în Consiliul Local

Mișcarea Arădeană, prin consilierul Claudiu Cristea, a continuat să sublinieze în CLM Arad necesitatea unei noi licitații publice privind concesionarea serviciului de salubrizare stradală din municipiu.

Rolul unei licitații publice corecte, care să nu afecteze principiul comeptiției loiale și care să nu aducă prejudicii pe termen lung arădenilor, este mai mult decât clară în opinia Mișcării Arădene. Pentru promovarea acestui lucru, am sesizat opinia publică concomitent cu invitația la o dezbatere publică.

Continuând efortul de la dezbatere,  o scrisoare a fost trimisă tuturor aleșilor din Consiliul Local, îndemnând la respingerea proiectului de hotărâre care prelungește contractul cu firma de salubrizare din oraș pe încă 4 ani, fără o motivație solidă și corectă.

Acțiuni viitoare

După rezultatul din CLM, favorabil prelungirii contractului de concesionare, Mișcarea Arădeană va merge mai departe:

  • vom depune o Sesizare la Consiliul Concurenței;
  • pregătim acțiuni în instanță.

Dezbatere publică pe Salubrizare

Dezbatere publică pe Salubrizare

Vă invităm Marţi, 20 septembrie 2011, ora 16:00, în sala 60 a Palatului Administrativ, pentru a dezbate Proiectul Administraţiei Locale care prelungeşte contractul de salubrizare stradală a Aradului - vizualizaţi proiectul primăriei.

Consultaţi şi punctul de vedere al Mişcării Arădene pe această temă.

Vă aşteptăm !

Arădenii despre salubrizare

Arădenii se plâng de calitatea serviciului de salubrizare stradală, concesionat de 8 ani către aceeași firmă.

Mișcarea Arădeană cere o dezbatere publică pe acest subiect, precum și o nouă licitație transparentă și corectă pentru arădeni.