Acest site este arhivat. Toate funcționalitățile interactive sunt dezactivate.

Mihnea Iuga

22.10.2011 · Mihnea Iuga
Mihnea Iuga

Mă numesc Mihnea Iuga și am 23 de ani. Sunt licențiat în Relații Internaționale și Studii Europene, iar în prezent urmez cursuri de specializare în Politici Publice și Advocacy.

Sunt pasionat de tot ceea ce înseamnă fiziologie socială: cum și de ce societățile funcționează în felul în care funcționează. Încerc să înțeleg mecanismele care duc la progresul sau regresul nivelului de viață din România, în general, și Arad, în particular. Mă bucură să văd oameni dedicați unei idei și implicați în conturarea propriului viitor.

Am decis să fac parte din Mișcarea Arădeană pentru că este singura organizație care promovează activ măsuri de îmbunătățire a standardului de viață. Apropierea față de valori, transpuse în acțiuni și proiecte, reprezintă principala calitate a organizației care m-a meținut activ în mai toate demersurile Mișcării.

Doresc să văd un Arad al oamenilor cu respect pentru lege, drepturi și libertățile tuturor. Vreau să fiu înconjurat de arădeni care se implică sincer și proactiv în bunul mers al comunității din care trăiesc. Prin urmare, am decis să candidez pentru un loc în Consiliul Director.

În plan intern, intenționez să încurajez o comunicare mai largă și mai deschisă. Deciziile să fie cât mai aproape de membri, iar aceștia să fie cat mai motivați în a iniția proiecte, formula politici și promova principii.

Împreună cu Mișcarea Arădeană aș dori sa promovez o implicare mai mare din partea cetățenilor la luarea deciziilor care îi afectează. Poate, în timp, putem face realitate sintagma "Arad, un loc in care iti face placere sa traiesti".

Pozitie candidatura: membru in Consiliu Director.