Acest site este arhivat. Toate funcționalitățile interactive sunt dezactivate.

Invitație la dezbatere „Mișcarea Arădeană — 5 ani”

17.03.2014 · claudiu.cristea

Invitație

Dezbatere „Mișcarea Arădeană — 5 ani”

Dragi colegi, dragi voluntari și prieteni ai Mișcării Arădene

Din 2009 am început ca și organizație non-guvernamentală având ca scop protejarea, respectarea și promovarea Aradului și a valorile sale. De atunci Mișcarea Arădeană a devenit un profil clar în peisajul public arădean.

Simțim, totuși, nevoia primenirii și clarificării obiectivelor. Nu uităm că în 2012 am susținut o listă a societății civile la alegerile locale — acest lucru lăsând în urmă și semne de întrebare. Am continuat proiectele noastre majore (Academia Arădeană de Lideri, Serile Mișcării Arădene, Arad, dragostea mea) dar a sosit vremea să rediscutăm liniile de forță ale organizației.

Vă invit, sâmbătă, 22 martie 2014, ora 9, la sediul nostru din strada Andrei Șaguna 10, la dezbaterea „Mișcarea Arădeană, 5 ani” cu următoarea agendă:

  1. Misiunea, valorile și obiectivele asociației;
  2. Calitatea de membru;
  3. Poziționarea publică;

Întâlnirea va avea forma unui workshop care să furnizeze răspunsuri. Dezbaterea se încheie la ora 16:30 și cuprinde și o pauză de masă.

Sunt așteptați să participe membrii, voluntarii sau cei care sunt implicați în proiectele noastre. Vă rugăm să confirmați participarea printr-un simplu E-mail trimis până vineri, la [email protected].

Vă așteptăm,

Claudiu Cristea | Mișcarea Arădeană