Acest site este arhivat. Toate funcționalitățile interactive sunt dezactivate.

Expertul numărul 1 în lume în antreprenoriat vine la Academia Arădeană de Lideri

07.10.2015 · adela.cristea
Expertul numărul 1 în lume în antreprenoriat vine la Academia Arădeană de Lideri

Participanții la programul Academia Arădeană de Lideri au parte în această lună de un invitat de excepție. Ei se vor întâlni miercuri, 7 octombrie, cu expertul numărul 1 la nivel mondial în domeniul gândirii și practicilor antreprenoriale, dl. Larry Farrell. 

Dl. Farrell, aflat într-o vizită de lucru în Europa, respectiv în România, a acceptat invitația Mișcării Arădene de a fi alături de tinerii din acest proiect pentru a le prezenta informații din cercetările sale despre economii antreprenoriale și pentru a le răspunde la întrebări. Ei vor afla de la dl. Farrell ce trebuie să facă o țară sau un oraș pentru a avea o economie sănătoasă și care au fost ingredientele de succes ale celor mai dinamice economii ale lumii.

Cine este Larry Farrell?

În întreaga lume este considerat un adevărat guru al domeniului antreprenorial. Experiența sa este susținută de cei peste 5 milioane de participanți din întreaga lume, la seminariile susținute de The Farrell Company.

Larry Farrell are un background profesional foarte diversificat: voluntar al Peace Corps, University of California Law School, Harvard Business School, Vicepreşedinte al American Express în New York, Preşedinte al Kepner-Tregoe în Princeton, NJ, membru al boardului The Economic Development Society în USA şi al The Journal Of Strategic Change în Londra. Este de asemenea un corespondent permanent al The Conference Board Review şi al revistei The Conference Board în New York City. 

Cele 4 cărţi ale sale pe teme de antreprenoriat, Searching for the Spirit Of Enterprise, The Entrepreneurial Age, Getting Entrepreneurial! și The New Entrepreneurial Ageau primit recenzii excelente şi au fost traduse în numeroase limbi. În ultimii 20 de ani el a instruit pe teme de antreprenoriat un număr de organizaţii, guverne şi persoane record, mai mult decât orice altă persoană din lume.

Cărțile "Getting Entrepreneurial!" și "The New Entrepreneurial Age" sunt traduse și publicate și în limba română, ultima de către editura Prior & Books sub titlul "Noua eră antreprenorială"

Ce spun mari experți ai lumii în economie despre Larry Farrell puteți citi aici: http://www.thespiritofenterprise.com/whatexpertssay.htm