Acest site este arhivat. Toate funcționalitățile interactive sunt dezactivate.

Concurs de creație ”Arad,dragostea mea”

19.05.2011 10:00 - 15.06.2011 11:00 · Mihnea Iuga
Concurs de creație ”Arad,dragostea mea”

Premiem pe cei mai creativi și mai originali tineri

Participă și tu la concursul de creație ”Arad, dragostea mea”. Demonstrează că ții cu adevărat la Arad și valorile acestuia, și poți câștiga unul dintre cele 5 premii puse la dispoziție.

Termen limită: 15 iunie

Elaborează eseuri, filme de scurtmetraj, fotografii, picturi, desene, sculpturi sau colaje și trimite-le dirigintelui tău sau ia legătura cu Anca Vesa (tel: 0766 33 90 17; mail: [email protected]), coordonatorul proiectului nostru.

Lucrările vor fi punctate pentru originalitatea formei de prezentare, precum și pentru mesajul transmis.

Premiere

Premierea va avea loc pe 17 iunie, la Armonia Center, de la ora 17, în cadrul unui spectacol la care sunt invitați toți elevii arădeni (se vor acorda premiul 1, premiul 2, premiul 3, premiul pentru originalitate, premiul special).

Mulțumim celor care au susținut proiectul ce ține cu adevărat la Arad: Armonia Center, Agenția News-AR, Ascent Group, Suporter Club UTA, Event Solution, Patiseria Special, Asociația Miloș Cristea, Algeco, Lume Bună, Noii Pașoptiși.

Comentarii

Buna ziua Anca,
ma numesc Isabella, am 13 ani si vreau sa particip si eu la concursul vostru. Te rog sa-mi spui daca lucrarea mea poate fi acceptata avand in vedere ca nu locuiesc in oras (sunt din judet) si ca va ajunge, probabil, pe ultima suta de metri la voi, undeva pe data de 9, dupa-amiaza. Te rog sa-mi mai spui care e forma de predare (plic inchis, numele in plic sau cum trebuie sa fie? Lucrarea mea e cam mare si nu stiu cum voi reusi sa o "impachetez").
Multumesc ca mi-ai citit mesajul, o zi frumoasa!
Isabella

Anca Vesa

Buna Isabella,

Ma bucur ca vrei sa participi la concursul nostru. Te rog trimite-mi nr. tau de telefon la adresa de mail: [email protected]
Am sa te sun pentru mai multe detalii.

Anca

Anca Vesa

Buna Isabella,

Ma bucur ca vrei sa participi la concursul nostru. Te rog trimite-mi nr. tau de telefon la adresa de mail: [email protected]
Am sa te sun pentru mai multe detalii.

Anca

Buna ziua, si eu sunt acelasi caz ca si Ana, nu sunt din Arad, dar sunt din judet. As vrea sa stiu mai detaliat partea cu fotografia, conteaza sa fie intr-o categori anume, cu ce sa fie, rezolutie, etc? Detin un Nikon D3000 si as vrea si eu sa particip, si desigur sa aflu si in ce constau premiile. Multumesc! Cosmin.