Acest site este arhivat. Toate funcționalitățile interactive sunt dezactivate.

Ștrandul Neptun: trecut, prezent, viitor

08.04.2011 19:00 - 21:00 · Mihnea Iuga
Foto: Florin Stana
Foto: Florin Stana

Vă invităm vineri, 8 aprilie, de la ora 19:00 la o seară alături de arădenii care țin la valorile orașului. Seara Mișcării Arădene va avea loc la Boeme Cafe, situată la intersecția străzilor Episcopiei și Mărășești (str. Episcopiei 19-21).

Subiectul serii găzduite de Cătălin Mihalache va fi cel al Ștrandului Neptun, de la înființare până în prezent. Vom încerca chiar să ne și imaginăm cum va arată în viitor, luând în calcul actuala sa direcție.

Seara va continua cu petrecerea lunară a Mișcării Arădene. Cei care ne-au onorat cu prezența ultima dată știu că nu pot rata o seară și mai amuzantă decât precedenta. Celor care se întreabă ce înseamnă distracția pentru Mișcare, le transmitem: nu mai stați pe gânduri !

Vă așteptăm !

Foto: Florin Stana
Foto: Florin Stana
Foto: Florin Stana
Ștrandul Neptun: trecut, prezent, viitor

Comentarii

Foarte interesant subiect. Va felicit pentru initiativa.
Peace of Mind - consider ca o mare parte din Consilierii locali sunt de vina (sau au un grad de vina sporit) pentru ceea ce se intampla pe strand:
- ingradire
- ora de functionare
- tarifare

Am purtat de curand dicutii cu unii dintre ei, iar rezultatul a fost catastrofal. Lipsa de viziune si gandirea obtuza ii impinge sa aiba ia decizii pripite, si sa duca la colaps ceea ce odata era mandria tineretului din Arad.

O solutie poate fi urmatoarea:

Contract pe perioada determinata cu o companie de administrare (minim 5 ani - si penalizari din eventualele incasari), cu grafice de implementare pe urmatoarele aspecte :

- Partenerul isi va angaja oameni pe care ii va instrui astfel incat profesionalismul sa fie un semn de intrebare.
- Partenerul va primi un procent din incasari
- Partenerul va trebui sa predea treptat sectoare din obligatiile sale conform graficului de implementare, astfel incat sectoarele profitabile sa continue sa fie profitabile si dupa predare la administratie
- Partenerul nu poate lua decizii cu privire la orar sau tarif, el poate propune doar CA care va accepta sau negocia termenii.

-----------------------------

o alta idee, avand in vedere fluxul de populatie de pe strand in sezon ar fi promovarea in incinta strandului (avand ca beneficiar prim Administratia).

In concluzie, Administratia nu ar trebui niciodata sa predea factorul decizional sau majoritatea absoluta a pachetului "Strand neptun", dar trebuie sa colaboreze cu domeniul privat, acesta fiind dinamic si adaptabil; si de ce nu, intelege mai bine ce trebuie facut cu Strandul (sau mai bine decat consilierii care fara a incerca sa supar pe nimeni, au o mentalitate pur comunista).

Numai bine.

-

Interesant . Ce-l mai tare strand din romania .