Acest site este arhivat. Toate funcționalitățile interactive sunt dezactivate.

Discuție "Viața boemă în Arad" - Serile Mişcării Arădene

02.07.2010 19:00 - 22:00 · Dan_Proca
Discuție "Viața boemă în Arad" - Serile Mişcării Arădene

Mişcarea Arădeană se întâlneşte cu cei care îi sunt aproape, dar şi cu cei care vor să o cunoască, vineri, 2 iulie , ora 19:00 la Boeme Cafe. Localul este situat la intersecția străzilor Episcopiei și Mărășești (str. Episcopiei 19-21).

Începând cu această întâlnire vom avea un invitat și o temă de dezbatere. Primul invitat este Ovidiu Balint iar tema propusă de el e "Viaţa boemă în Arad".

Comentarii

Vlad Botoș

Voi fi prezent...... direct de pe drum, la intalnire.

Vlad.

Buna ziua ! As dori sa fiu contactat ce unul dintre membri organizatiei Dvs in vederea unei colaborari. Multumesc

[email protected]
messenger/skype ID : campusarad

Ideea cu întâlnirile săptămânale este excelentă și mă bucur să observ că are un caracter continuu. Cred că ar avea un impact mai mare dacă ați invita și organizațiile studențești să participe, măcar la o primă întâlnire, pentru a ajunge să cunoască o parte dintre membrii organizației, precum și viziunea voastră.

Vreau să vă felicit pe toți pentru implicarea de care ați dat dovadă până acum, chiar dacă câteodată vă asemănați/sunteți asemănați cu "Don Quijote"; însă acest lucru demonstrează că sunteți "guvernați" de o perseverență prea puțin caracteristică românilor și că într-adevăr vă interesează problemele cu care se confruntă orașul nostru.

Mult succes în continuare!

Cosmin Galu

Mulțumim pentru încurajări. Ne poți ajuta cu contacte ale organizațiilor studențești? Te așteptăm la "serile de Vineri" pentru a ne cunoaște și personal.