Acest site este arhivat. Toate funcționalitățile interactive sunt dezactivate.

Pentru un oraș sănătos

Pentru un oraș sănătos

Pentru a oferi forță unei inițiative ignorate de autorități de mai bine de 1 an, Mișcarea Arădeană va participa în număr mare la marșul Bicicliștilor din această sâmbătă. În viziunea organizației noastre, Aradul trebuie să fie un oraș în care se trăiește sănătos, iar activitățile ce susțin un mod de viață activ și sănătos ar trebui promovate oricând, nu doar 1 dată pe an.

Participăm, la fel ca anul trecut, la evenimente ce sprijină vocea și dorința arădenilor pentru amenajarea de piste de biciclete în oraș. Dorim ca prin numărul și unitatea cetățenilor în aceste demersuri, administratorii politici vremelnici să se supună voinței arădenilor și să nu abuzeze de orașul nostru.

Mai mult, așteptăm toți iubitorii de biciclete la Seara Mișcării Arădene de vineri, unde vom dezbate prioritățile pentru siguranța mersului cu bicicleta în oraș. Îi avem ca invitați pe Mihai Costea și Ștefan Rogoz, care vor prezenta bunul simț, beneficiile și siguranța oferite de alte orașe europene în ciclismul urban. Întâlnirea va avea loc la ora 19:00, în Boeme Cafe, situată la intersecția străzilor Mărășești cu Episcopiei.

Comentarii

Marsul Biciclistilor va porni sambata la pranz din piata Avram Iancu. Conform organizatorilor, "condițiile de participare sunt simple, nu contează vârsta, ci doar să participi".

Intra si aici sa vezi poze de la eveniment www.locatari.blogspot.com .....si nu sunt toate, vom posta si in zilele urmatoare.

Intra si aici sa vezi poze de la eveniment www.locatari.blogspot.com