Acest site este arhivat. Toate funcționalitățile interactive sunt dezactivate.

Ignoranța din administrație își spune cuvântul

Ignoranța din administrație își spune cuvântul

Deși de 10 zile administrația Falcă a primit o soluție de recuperare a 1,5 milioane Euro din cazul podului Traian, primarul absentează de la luarea unor decizii în beneficiul arădenilor.

Săptămâna trecută Mișcarea Arădeană a adresat administrației locale o scrisoare deschisă prin care propunea o soluție care să permită acesteia recuperarea celor 1,5 milioane Euro risipiți datorită unei decizii eronate a primarului Gheorghe Falcă. În fapt am propus ca administrația să renunțe la ideea de a construi un pod suplimentar lângă podul Traian, situație în care petiția nr.1218/2010 adresată de societatea civilă arădeană Comisiei de Petiții a Parlamentului Europei ar fi rămas fără obiect iar primăria putea folosi aceste sume în cadrul proiectului.

Până la acestă oră, primarul Aradului, nu a oferit un răspuns, nici pozitiv nici negativ asupra unei probleme importante, atât pentru arădeni cât și pentru bugetul local. Conducerea municipalității preferă din nou să ignore o soluție care aduce beneficii cetățenilor doar pe motivul că această idee vine din partea societății civile.

Claudiu Cristea, președintele Mișcării Arădene, declara pe blogul acestuia că orașul nostru nu poate mișca, din păcate, fără comanda de la ”cabinetul 1” al Primarului. Societatea vie pe care o propune Falcă fiind de fapt una îngropată de mult, tocmai de acțiunile de ignorare și terfelire a inițiativelor societății civile: de la ULAL, la Pro-Urbe, Asociația Revoluționarilor sau chiar Mișcarea Arădeană.

Comentarii

nu mai fiti si voi rai cei de la miscarea aradeana, daca nu era finu lu base primar nu era nici canalizare in bujac, sanicolaul mic. nu era asfalt din dn7 pana la podgoria pe alti bani decat ai nostri. e oportunist da nu rau cu aradenii, hai sa nu fim rai cu domnu inginer primar. daca se facea atat de la revolutie pana acum 7 ani ce mai facea falcone?! metrou?! fara stima, da jos palaria pt el paorilor regalisti...

Canalizarile, soselele, liniile de tramvai, sunt facute pe credit, bani pe care ii vom rambursa noi, platitorii de impozite din Arad, in urmatorii zece ani, cate 10 milioane de EURO pe an.

Legat de cumetria mentionata mai sus, tot ce stiu este ca un aradean contribuie in medie cu aproximativ 700 de EURO la bugetul central (aproape dublu fata de alte judete), de unde se intorc in Arad in jur de 350 de EURO inapoi (cu nimic peste media la nivel national) asa ca unde este avantajul?