Bucurie fără granițe

Foto: Florin Stana

După un an în care organizația noastră a demarat acțiuni pentru întreaga comunitate arădeană, ne-am propus să dedicăm săptămână aceasta exclusiv copiilor. Astăzi, de la ora 18, în cadrul unui eveniment organizat în Atrium Center, am reușit să aducem un zâmbet pe fețele unor copii din Arad.

Aceștia au primit cadouri de la tineri din Irlanda de Nord, prin intermediul a 2 fundații, Road of Hope și Friends of Romania. Totul a fost posibil grație reprezentantului celor 2 fundații din Regatul Unit, domnului Gyorki Iosif și a voluntarilor Mișcării Arădene care au gestionat profesionist întregul eveniment. Ținem să mulțumim pe această cale și instituțiilor cu care am conlucrat: Fundația Dezvoltarea Popoarelor - Filiala Arad, Școala Generală "Iosif Moldovan", Parohia Romano-Catolică - Confecții, Parohia Romano-Catolică - Grădiște, Parohia Ortodoxă Eminescu, Școala Generală 12 Micălaca, Parohia Greco-Catolică Vicențiu Babeș, Grupul Școlar Forestier, Asociația Răniților și Urmașilor celor Decedați din Decembrie 1989, Biserica Metanoia, Asociația de Locatari - Confecții, Școala Generală 22, Atrium Center Arad.

Săptămâna va continua cu distribuirea/donarea cadourilor în școlile și liceele cu care am cooperat în această perioadă.

Foto: Florin Stana
Video:

Comentarii

Felicitari echipei din cadrul Miscarii Aradene si tuturor institutiilor care s-au implicat activ in acest proiect si au reusit printr-un gest aparent simplu sa aduca o raza de bucurie si copiilor mai putin norocosi.

Felicitari !
Se pare ca Mos Craciun exista !
Va doresc tuturor , CRACIUN FERICIT , multa sanatate si puterea de a-i face mereu pe oameni fericiti