Acest site este arhivat. Toate funcționalitățile interactive sunt dezactivate.

Înscrieri la Academia Arădeană de Lideri!

Înscrieri la Academia Arădeană de Lideri!

Academia Arădeană de Lideri este un proiect educațional inițiat de Mișcarea Arădeană, care are ca scop formarea unei noi generații de elite în Arad, tineri care să schimbe orașul în bine și să-i redea strălucirea pe care o avea odinioară.

Programul va avea o durată de 2 ani și jumătate și va consta în cursuri, workshop-uri și proiecte practice. Frecvența cursurilor va fi de 1zi/lună, în prima sâmbătă a fiecărei luni. Între modulele de curs vor avea loc workshop-urile, proiectele practice, dezbateri pe teme de lectura obligatorii și alte activități. 

La finalul programului participanții vor prezenta o lucrare de dizertație cu tema: "Contractul meu cu Aradul".

Mai multe detalii despre proiect puteți citi în documentul atașat sau la:

Pateneri ai proiectului: Coca-Cola Hellenic, Ascent Group, DJTS Arad. Partneri media: Vestic, Baricada TV, News-AR și Arad-Culture

Dacă doriți să aplicați pentru un loc în acest proiect trebuie ca în intervalul 6 -27 iunie să completați formularul de înscriere de mai jos, respectiv să atașați un CV în format european.

La finalul perioadei de înscrieri veți fi contactat. Candidații selecționați în urma aplicațiilor vor fi invitați la un interviu de selecție.

Pentru alte detalii ne puteti contacta la sediul  Mișcării Arădene sau prin intermediul formularului de contact de pe site.

Vă mulțumim! Mult succes!

AttachmentSize
prezentare_proiect_academia_aradeana_de_lideri.pdf177.21 KB