Acest site este arhivat. Toate funcționalitățile interactive sunt dezactivate.

Câtă bucurie încape într-o cutie?

08.12.2014 · adela.cristea
Câtă bucurie încape într-o cutie?

Sărbătorile bat la geam, așa că, la fel ca în fiecare an, Mișcarea Arădeană revine cu unul din cele mai frumoase proiecte ale sale: "Câtă bucurie încape într-o cutie?".

Prin acest proiect ne propunem an de an să implicăm arădenii, în principal elevii, într-o activitate de ajutorare a copiilor din școli speciale, centre de plasament sau provenind din familii cu posibilități reduse, copii care nu au fost la fel de norocoși ca ei. Astfel, oricine poate face o mică donație, sub forma unui pachet cu daruri pentru copii mai nevoiași, poate să ni se alăture în acest proiect.

Pentru a fi eficienți, am elaborat și în acest an un regulament pentru colectare. Îl găsiți atașat, iar dacă doriți să vă alăturați acțiunii noastre vă rugăm să respectați prevederile privind conținutul și modul de ambalare/etichetare a pachetului.

Acțiunea poate fi realizată de către copii la clasă, în ora de dirigenție sau cea de educație plastică, sau de către orice arădean acasă.

Copiii împreună cu dascălii sau părinții pot participa și sunt chiar încurajați să ia parte la înmânarea cadourilor.

Termen-limită colectare: 15 decembrie
Perioada de distribuție: 15 - 22 decembrie

Dacă doriți să contribuiți cu pachete la această acțiune le puteți aduce la punctul de colectare de pe strada George Coșbuc, nr. 30, de luni până vineri între ora 9:00-17:00.

Persoane de contact:
Roland Unterweger: 0722-925158

Mulțumim tuturor celor care vor fi alături de noi, pentru ca împreună să le putem arăta acestor copii că Moș Crăciun există!

AttachmentSize
regulament_cata_bucurie_se_afla_intr-o_cutie_2014.pdf63.68 KB