Acest site este arhivat. Toate funcționalitățile interactive sunt dezactivate.

Cosmin's blog

Mişcarea Arădeană a ieşit la curăţenie !

28.09.2010 · Cosmin
Mişcarea Arădeană a ieşit la curăţenie !

În data de 25 septembrie 2010, Mișcarea Arădeană a ieșit la curățenie. Alături de 3500 de voluntari am adunat peste 7000 de saci de gunoi din arealele naturale, atât din proximitatea municipiului Arad cât și din județ. Implicarea Mișcării Arădene a început cu mai bine de două luni in urmă, când ne-am alăturat echipei care a coordonat proiectul în județul Arad. În acest interval am promovat proiectul in cadrul a trei dintre întâlnirile de vineri ale Mișcării Arădene, am participat la operațiunea de cartare, am recrutat voluntari și am oferit sprijin material constând în 1500 de saci de gunoi și 200 de litri de apă minerala, iar echipele noastre care au participat la adunatul gunoaielor și-au asigurat propriile materiale și transport. În ziua de curățenie am participat efectiv la strânsul gunoaielor atât in județ cât și în municipiu. Cu o echipă de 30 persoane am adunat 106 saci de gunoi atât în zona Cladova, cât și în apropierea municipiului Arad. mai departe »

Felicitări Cătălin Bodea!

09.06.2010 · Cosmin
Felicitări Cătălin Bodea!

Arădeanul, Cătălin Bodea, este câştigătorul turneului de tenis pentru amatori, "Cupa Ciuc" organizat la Timişoara în perioada 28-30 mai 2010.

Cătălin este alături de Mişcarea Arădeană încă de la începutul activităţii noastre. Suntem mândri că ne-a reprezentat şi că a fost cel mai bun jucător, din 32 de participanţi, ai turneului de la Timişoara.

Felicitări, Cătă !

Solidaritate sau caritate?

28.05.2010 · Cosmin

Reprezentanţii partidului de guvernământ, din CLM Arad, au oferit ieri o nouă mostră de politicianism şi populism. Solicitarea formulată de Claudiu Cristea, ca membrii consiliului local să fie solidari cu arădenii prin renunţarea la indemnizaţia minimă de 500 ron/lună  a fost întâpinată cu proteste şi ironii de către aleşii PDL. A fost fluturat, în şedinţă, un document intern al organizaţiei locale PDL prin care toţi aleşii locali ai acestui partid sunt obligaţi să doneze 75% din indemnizaţie pentru acte de caritate. Acest document politic al PDL demonstrează, cel puţin o proastă înţelegere a însăşi actului de caritate şi binefacere dacă nu este chiar o mostră de populism deşănţat. mai departe »