Acest site este arhivat. Toate funcționalitățile interactive sunt dezactivate.

Câştigătorul campaniei "Marchează cu UTA prin SMS" şi-a donat premiul unui junior utist

08.06.2010 · Observator Arădean

La sediul clubului UTA Arad s-a prezentat, in aceasta dimineata, castigatorul campaniei “Marcheaza cu SMS pentru UTA“ la 7434.

Câştigătorul campaniei "Marchează cu UTA prin SMS" şi-a donat premiul unui junior utist

Se numeste Roland Unterweger, are 24 de ani, este suporter al echipei noastre de mai bine de 10 ani. Are abonament, dar de anul trecut cumpara si cate 3 bilete in plus la fiecare meci disputat acasa, considerand in acest fel ca si asa  poate contribui la sustinerea clubului UTA Arad.

Castigatorul campaniei a trimis in total 53 de SMS –uri pentru a-si asigura locul 1 in aceasta campanie. Conducerea clubului UTA a ales sa-l premieze pe Roland cu un rand de echipament identic cu cel cu care joaca echipa acasa .Premiul cel mare oferit de catre club este un cantonament alaturi de echipa.

Roland Unterweger a facut un gest frumos, ne-a multumit si a spus ca doreste sa doneze locul lui din cantonament unui junior de perspectiva al clubului UTA.

Mentionam ca si in acest moment  campania “Marcheaza pentru UTA prin SMS la 7434” merge mai departe, iar suporterii nostri vor avea parte si de alte surprize.

Va multumim.

Haide UTA!