Acest site este arhivat. Toate funcționalitățile interactive sunt dezactivate.

Mişcarea Arădeană este nemulţumită de alegerile europarlamentare

Consideră campania ca fiind una murdară cu multe fraude

Mişcarea Arădeană este nemulţumită de alegerile europarlamentare

Reprezentanţii Mişcării Arădene consideră că alegerile europarlamentare care s-au încheiat, sunt un nou test căzut de clasa politică arădeană. Mai mult de atât, aceştia spun că a fost o campanie murdară şi penibilă. „O campanie murdară cu absenteism masiv, fraude, mită, pomeni electorale şi lipsa unor dezbateri pe programe electorale. Toate aceste lucruri sunt rezultatul eşecului clasei politice arădene de a câştiga încrederea cetăţenilor, iar absenteismul masiv a fost consecinţa acestui fapt”, ne-a declarat Dan Proca, reprezentant Mişcarea Arădeană. Aceştia mai afirmă că regretă faptul că partidele politice şi autorităţiile Aradului nu au răspuns pozitiv la apelul lor şi nu au dat un semnal că ar dori să respecte legea electorală.

Afişajul ilegal curăţat din banii arădenilor

Cu toate acestea, Reprezentanţii Mişcării Arădene recunosc că după alegeri Aradul a fost curăţat. Acest lucru îl consideră un rod al campaniei lor. „Aradul a fost curăţat de afişajul ilegal în primele zile de după alegeri, însă regretăm că acest lucru s-a întâmplat ca de obicei: pe cheltuiala arădenilor, nu pe cea a partidelor care au murdărit oraşul.

Vom continua să derulăm acţiuni şi campanii civice, sociale şi politice pentru a face din Arad un loc în care să guverneze respectul, spiritul civic şi bunul simt”, mai spune Dan Proca.