Acest site este arhivat. Toate funcționalitățile interactive sunt dezactivate.

Afişe dezlipite pe cheltuiala arădenilor

Mişcarea Arădeană subliniază că afişele lipite ilegal au fost curăţate pe cheltuiala arădenilor.

Afişe dezlipite pe cheltuiala arădenilor

Reacţia partidelor politice şi a autorităţilor la apelul Mişcării Arădene a fost una care a lăsat de dorit, însă, imediat după alegeri, oraşul a fost curăţat, pe banii arădenilor, de afişele electorale lipite ilegal, a ţinut astăzi să precizeze Dan Proca, reprezentant al organizaţiei.

„Absenteism masiv, fraude, mită şi pomeni electorale, o campanie murdară, lipsa unor dezbateri pe programe electorale sunt doar câteva din caracteristicile alegerilor europarlamentare, încheiate recent”, susţine Proca.

Întrebat dacă are dovezi pentru acuzele ridicate la fileu, Dan Proca a menţionat că stau dovadă „acuzele pe care şi le-au aruncat partidele politice, votarea masivă pe listele electorale suplimentare, autobuzele cu votanţi care şi-au pus ştampila în alte localităţi”.

„Vrem să anunţăm că, totuşi, campania noastră a dat roade. Aradul a fost curăţat de afişajul ilegal, în primele zile de după alegeri, însă regretăm că acest lucru s-a întâmplat, ca de obicei, pe cheltuiala arădenilor şi nu pe cea a partidelor care au murdărit oraşul”, a declarat Dan Proca.