Acest site este arhivat. Toate funcționalitățile interactive sunt dezactivate.

Curăţă oraşul de afişe

Mişcarea Arădeană a anunţat ieri că va sesiza, în scris, Biroul Electoral Judeţean, Primăria, Poliţia Comunitară şi Jandarmeria privind locurile unde sunt amplasate ilegal afişe electorale pe raza municipiului, respectiv, va demara o primă acţiune de curăţare a stâlpilor de afişe ilegale.

„Invităm pe această cale pe arădenii care doresc să participe la această acţiune, să ni se alăture joi, 28 mai, cu începere de la ora 19. Acţiunea va demara de la kilometrul 0 din Piaţa Revoluţiei”, informează reprezentanţii organizaţiei. Aceştia au subliniat că au constatat că partidele politice au continuat şi chiar au intensificat afişajul ilegal.

„Constatăm, cu regret, că nu a mai rămas nicio arteră principală sau cartier al oraşului neatins de afişajul ilegal. Aspectul neplăcut al oraşului, datorat afişelor electorale, deranjează numeroşi cetăţeni care deja ne-au contactat şi s-au raliat apelului nostru adresat partidelor de a înceta această modalitate ilicită de a face campanie electorală”, susţin reprezentanţii Mişcării Arădene.