Acest site este arhivat. Toate funcționalitățile interactive sunt dezactivate.

Probleme la vot?

28.04.2009 · Arad Expres
Probleme la vot?

Mişcarea Arădeană susţine că cel puţin un consilier se afla în incompatibilitate la momentul votului în ceea ce priveşte ştrandul.

Bilanţ la Mişcarea Arădeană, după lupta declanşată în urmă cu câteva săptămâni pentru Ştrandul Neptun. Reprezentanţii mişcării susţin că îşi pot trece în cont câteva victorii, alături de presă, în ceea ce priveşte proiectul privind ştrandul, dar că, în continuare, au rămas câteva chestiuni nerezolvate.

„Cu toate că propunerile organizaţiei noastre nu au fost însuşite în proporţie de 100%, considerăm totuşi că, în ultima şedinţă a CLM, presiunea societăţii civile şi-a făcut simţit efectul. Astfel, în urma dezbaterii publice, a numeroaselor luări de poziţie în presă, dar şi a propunerilor formulate de Mişcarea Arădeană, s-au făcut amendamente substanţiale la proiectul iniţial”, susţin reprezentanţii organizaţiei.

Claudiu Cristea a punctat cerinţele formulate de asociaţie şi rezultatele obţinute: modificarea orarului de funcţionare, propunere care a fost acceptată, ajustarea preţurilor, care a suferit modificări pentru pensionari, persoane vârstnice, posesori şi proprietari de căsuţe, facilităţi pentru întreprinzători, unde s-a obţinut prelungirea perioadei de graţie la neplata utilităţilor etc. Mai multe detalii găsiţi pe www.aradon.ro.