Acest site este arhivat. Toate funcționalitățile interactive sunt dezactivate.

Adunare Generală Mișcarea Arădeană

02.07.2011 10:00 - 12:00 · Mihnea Iuga
Foto: Florin Stana
Foto: Florin Stana

Mişcarea Arădeană s-a bucurat de o creştere sănătoasă şi constantă în ultimii ani de activitate. Deschiderea organizaţiei a reprezentat un proces autentic şi echilibrat, în care mulţi oameni de calitate ni s-au alăturat şi continuă să se implice în eforturile organizaţiei noastre.

Astfel, pentru ca statutul să reflecte această dezvoltare, iar cadrul juridic să fie armonizat cu  realitatea, s-a constituit Adunarea Generală (AG) a Mişcării Arădene pe data de 2 iulie. Acest organism, care este compus din toţi membrii organizaţiei, va începe să fie un loc de dezbatere şi dialog, întrunit cât mai des pentru a se pronunţa în chestiuni importante pentru Mişcare.

Ne-am reamintit de unde am început ca şi ONG şi încotro se îndreaptă organizaţia. Nu am fost primii în luările de poziţii. Dar am fost consecvenţi . Nu ne-am oprit la contemplări şi văicăreli. Am acţionat şi am oferit soluţii alternative. Şi aici trebuie să stea fundamentul schimbării.

Pe lângă acestea, s-a adoptat o Rezoluţie a Adunării Generale. Iar ca urmare a deciziilor luate de AG astăzi, Mişcarea Arădeană devină mai puternică, mai transparentă, mai democratică.