Acest site este arhivat. Toate funcționalitățile interactive sunt dezactivate.

Un nou curs de formarea formatorilor pentru proiectul "Arad, dragostea mea"

Un nou curs de formarea formatorilor pentru proiectul "Arad, dragostea mea"

Lansarea celei de a 3-a ediții a proiectului “Arad, dragostea mea!”, un proiect foarte iubit de copii din școlile arădene, a generat numeroase solicitări de derulare a proiectului din partea școlilor arădene.

Pentru a face față tuturor acestor solicitări, Mișcarea Arădeană organizează un nou curs de formare a formatorilor pentru acest proiect. Cursul va avea loc sâmbătă, 3 decembrie 2011, de la ora 10.00 la sediul Mișcării Arădene din Arad, str. Andrei Șaguna nr. 10.

Participanții la cursul de formator vor fi familiarizați atât cu conținutul programului cât și cu metodologia de lucru și instrumentele utilizate. La finalul cursului se vor face și scurte simulări cu cei prezenți pentru a se asigura o înțelegere comuna asupra tematicii și metodologiei de lucru. În urma acestui curs voluntarii înscriși vor fi certificați ca formatori în cadrul proiectului, respectiv vor putea derula mai departe acest proiect în școlile arădene.

Deoarece “Arad, dragostea mea!” este un proiect al întregii comunități arădene, Mișcarea Arădeană îi invită pe toți cei interesați să devină formatori în proiect să ne contacteze prin inermediul formularului de contact de pe site-ul Mișcării Arădene, la adresa de mail [email protected] sau la telefon 0766339017.

Parteneri: Algeco, Armonia Center, Ascent Group, Asociația Miloș Cristea, BNB, Coca-Cola Hellenic, Direcția Județeană de Tineret și Sport, Foto Studio Enigma, Direcția pentru Cultură și Patrimoniu Național Arad, Librăria Cărturești. Parteneri media: Agenția de știri News-Ar și Televiziunea Baricada.

Vă așteptăm!