Acest site este arhivat. Toate funcționalitățile interactive sunt dezactivate.

Cetățenii se implică

Foto: Florin Stana
Foto: Florin Stana

Următoarea întâlnire: Cartierul "Aradul Nou" - sâmbătă, 10 martie, ora 17:30, Grădinița PN nr. 26.

Acțiuni de participare civică în zona 6 Vânători

În continuare Mișcarea Arădeană este singura organizație care întreprinde acțiuni concrete pentru a ușura situația arădenilor conectați la sistemul centralizat de termoficare. În timp ce pe această problemă unii din zona politică doar emit declarații, în această joi, voluntari ai Mișcării Arădene s-au deplasat în zona 6 Vânători pentru a prezenta cetățenilor proiectul de hotărâre care va reduce prețul Gigacaloriei plătit de populație.

Consilierul Claudiu Cristea a prezentat pe scurt ce presupune demersul legislativ și a primit susținere din partea cetățenilor care au semnat Petiția și care au promis că vor intensifica procesul de strângere a semnăturilor, pentru a arăta administrației că problema ridicată necesită rezolvare imediată.

Cu prilejul întâlnirii cetățenești, arădenii au ținut să împărtășească din problemele administrative cu care se mai confruntă. Nemulțumirile acestora sunt legate de faptul că sunt forțati de prețul mare al cheltuielilor, să stea în frig și astfel, să-și riște starea de sănătate.

De asemenea, lucrările de dezafectare a garajelor au lăsat zona în paragină. Alături de lipsa oricăror măsuri sau lucrări la aleile dintre blocuri care a făcut accesul deosebit de dificil pe timp ploios, administrația publică pare a fi abandonat locuitorii acestei zone a Aradului.

Exercițiul democratic continuă cu:

 

"Aradul Nou" - sâmbătă, 10 martie, ora 17:30, Grădinița PN nr. 26.

Foto: Florin Stana