Acest site este arhivat. Toate funcționalitățile interactive sunt dezactivate.

Actiuni caritabile in prag de Sarbatori

Actiuni caritabile in prag de Sarbatori

Mișcarea Arădeană a dedicat a doua jumătate a săptămânii acțiunilor caritabile.

Joi seara, la invitația colegilor de la Ghidul Arădean, am luat parte la evenimentul caritabil de susținere a Fundației RCE Speranța Copiilor. Inițiatorii acestui eveniment au reunit în cadrul Restaurantului Pomo D'oro, reprezentanți ai comunității locale (Banca Reiffeisen, Școala de Șoferi AS, Volanul S.A., Universitatea Vasile Goldiș Arad, AIESEC, Ascent Group, Mișcarea Arădeană) cu scopul de a determina colaborări pe termen lung cu această Fundație.

La fel ca anul trecut, Mișcarea Arădeană a promis reprezentanților Fundației, suportul de care au nevoie. Astfel, marți de la ora 11:00, organizația noastră va participa la Serbarea organizată de către Fundație pentru copii cu dizabilități, în incinta Bisericii Baptiste Maghiare, situată pe strada Vârful cu Dor.

Școala Generală numărul 3 a fost vineri gazda voluntarilor Mișcării Arădene. Au fost donate haine, atât pentru copii cât și pentru adulți, dar și jucării și încălțăminte. Mulțumim pe această cale conducerii școlii pentru deschidere și în special doamnei Maria Iocza.

Următoarea acțiune va avea loc Marți de la ora 11 în Galleria Mall, unde vom dona în jur de 70 de cadouri pentru copii cu dizabilități. Va fi un eveniment de anvergura la care Mișcarea Arădeană a fost invitată să ia parte împreună cu alte 3 asociații: " Autismul, un viitor mai bun", "Ghiocelul" și "Down Art".

Actiuni caritabile in prag de Sarbatori
Actiuni caritabile in prag de Sarbatori
Actiuni caritabile in prag de Sarbatori