Acest site este arhivat. Toate funcționalitățile interactive sunt dezactivate.

Sprijin pentru Institutul Cultural Român

08.01.2013
Sprijin pentru Institutul Cultural Român

Salutăm alegerea Aradului ca sediu al regiunii Banat-Crișana în structura Institutului Cultural Român și oferim acestuia un spațiu pentru desfășurarea activităților.

Mișcarea Arădeană îl felicită pe domnul Gheorghe Schwartz pentru desemnarea sa ca director al filialei Banat-Crișana a Institutului Cultural Român. Avem convingerea că prin această decizie vom remedia numeroasele regrese pe care viața culturală le-a înregistrat în ultimul deceniu - cel puțin în Arad.

Pentru a veni în sprijinul ICR și implicit a vieții culturale arădene, Mișcarea Arădeană face un pas concret în acest sens și lansează o invitație publică domnului Schwartz, de a folosi, pentru activitățile Institutului Cultural Român, spațiul organizației noastre de pe strada Andrei Șaguna, nr. 10, cu titlu gratuit.

Reafirmăm pe această cale și misiunea noastră de a întreprinde acțiuni, campanii și proiecte care pot transforma Aradul într-un loc în care îți face plăcere să trăiești. Ne exprimăm în același timp regretul că la nivelul administrației locale, nu există înțelegerea și sprijinul necesar acestei instituții, în contextul în care Aradul dorește să devină Capitală Culturală Europeană.

Gheorghe Schwartz