Acest site este arhivat. Toate funcționalitățile interactive sunt dezactivate.

mihaela.rotar's blog

Educaţia în spiritul voluntariatului continuă

18.03.2011 · mihaela.rotar
Foto: Florin Stana
Foto: Florin Stana

Într-un articol precedent v-am expus acţiunile elevilor dintr-o şcoală generală din Arad care, alături de cadrele didactice, s-au implicat în proiecte de voluntariat.

Continuăm prin a vă prezenta copiii din grupa pregătitoare de la Grădiniţa PP 13 îndrumaţi de către doamna educatoare Ana Dragomir. Copiii au făcut felicitări pentru campania „Raluca doreşte să îi spună mamei La Mulţi Ani şi peste 10 ani”, fiind extrem de bucuroşi să ne ofere ajutorul lor.

Copiii împreună cu doamna educatoare ne-au primit cu braţele deschise şi ne-au invitat la o sesiune de desen, unde ne-au încântat cu creaţiile lor.

Dorim să mulţumim doamnei educatoare Ana Dragomir pentru frumoasa iniţiativă, colegilor săi şi Grădiniţei PP 13. De asemenea, le mulţumim tuturor copiilor pentru efeortul depus şi pentru minunatul gest făcut pentru Raluca.

Campania "Un mărţişor pentru un zâmbet" la final de drum

16.03.2011 · mihaela.rotar
Campania "Un mărţişor pentru un zâmbet" la final de drum

În data de 11.03.2011 au fost donate Centrului de Primire Minori ultimele obiecte care urmau să fie achiziţionate şi anume: 45 cutii multivitamine, 2 seturi de câte 100 bucăţi mănuşi chirurgicale, 4 mingi, 2 biciclete şi o trotinetă. Donarea acestor produse a concluzionat campania „Un mărţişor pentru un zâmbet”.

Pentru achiziţionarea multivitaminelor şi mănuşilor chirurgicale le suntem recunoscători şi dorim să mulţumim Farmaciei Grozescu, care ne-a facilitat acest lucru prin generozitatea şi discountul oferit.

Vă mulţumim încă o dată tuturor celor care ne-aţi sprijinit pe parcursul acestei campanii.

Pe aceeași temă:

Educaţie în spiritul voluntariatului

10.03.2011 · mihaela.rotar
Educaţie în spiritul voluntariatului

În cadrul celor două campanii desfăşurate până acum în cadrul departamentului de Responsabilitate Socială: Un mărţişor pentru un zâmbet şi Raluca doreşte să îi spună mamei La Mulţi Ani şi peste 10 ani am avut ocazia să cunoaştem oameni deosebiţi, devotaţi ideii de voluntariat, care au reuşit să insufle acest lucru şi copiilor de a căror educaţie se ocupă. mai departe »

Raluca doreşte să îi spună mamei La Mulţi Ani şi peste 10 ani

07.03.2011 · mihaela.rotar
Raluca doreşte să îi spună mamei La Mulţi Ani şi peste 10 ani

Campania „Raluca doreşte să îi spună mamei La Mulţi Ani şi peste 10 ani” se desfășoară cu sprijinul organizației non-guvernamentale „Mișcarea Arădeană” și a mai multor instituții școlare din orașul Arad.

În data de 2 martie 2011 departamentul de Responsabilitate Socială din cadrul Mișcării Arădene a demarat campania „Raluca doreşte să îi spună La Mulţi Ani mamei şi peste 10 ani”, cu scopul de a aduna fonduri pentru Raluca Besenyi, o fetiţă în vârstă de 4 ani, care a fost diagnosticată în urmă cu un an cu leucemie acută limfoblastică.

În cadrul acestui proiect, elevii din mai multe şcoli din Arad au confecţionat felicitări de 8 Martie, care urmează să fie expuse şi vândute în mai multe locaţii.

Toți banii adunați vor fi donați Ralucăi, sub formă de medicamente necesare tratamentului.

Dorim să le mulţumim tuturor cadrelor didactice şi elevilor implicaţi în acest proiect, precum şi celor care vor cumpăra felicitările.

 

Un mărţisor pentru un zâmbet - Bilanţ

05.03.2011 · mihaela.rotar
Un mărţisor pentru un zâmbet - Bilanţ

Campania Un mărţişor pentru un zâmbet desfăşurată cu sprijinul organizaţiei non-guvernamentale Mişcarea Arădeană şi a mai multor instituţii şcolare, persoane fizice şi persoane juridice din oraşul Arad s-a încheiat cu succes.

Departamentul de Responsabilitate Socială din cadrul Mişcării Arădene a adunat suma de 3176 lei, sumă care a fost investită după cum urmează: 16 aşternuturi de pat; 20 prosoape (dimensiune 70/140 cm); 6 oale (capacitate de 10 litri fiecare) ; 40 cutii creioane colorate; 30 cutii plastelină; 32 cărţi de colorat; 20 kg banane; 26,2 kg mere; 19,94 kg mandarine; 25,61 kg portocale. Urmează să mai fie cumpărate vitamine, glucoză, mingi, precum şi alte obiecte necesare copiilor.

Toate obiectele mai sus menţionate au fost donate în data de 04 martie 2011 celor două Centre pentru care am efectuat această campanie: Centrul de Primire Minori şi Centrul de Criză din Arad. mai departe »

Campania "Un mărţişor pentru un zâmbet"

24.02.2011 · mihaela.rotar
Campania "Un mărţişor pentru un zâmbet"

Campania „Un mărțișor pentru un zâmbet” se desfășoară cu sprijinul organizației non-guvernamentale „Mișcarea Arădeană” și a mai multor instituții școlare din orașul Arad.

În data de 11 februarie 2011 departamentul de Responsabilitate Socială din cadrul Mișcării Arădene a demarat campania „Un mărțișor pentru un zâmbet”, cu scopul de a aduna fonduri pentru copiii defavorizați.

Printre primele școli care s-au arătat dornice să participe la acest proiect, menționăm Colegiul Național „Moise Nicoară” și Liceul Pedagogic „Dimitrie Ţichindeal”.

Toți banii adunați vor fi donați copiilor defavorizați la începutul lunii martie 2011, sub formă de obiecte necesare uzului zilnic.

Dorim să mulțumim pe această cale tuturor instituțiilor școlare, precum și cadrelor didactice îndrumătoare, care s-au implicat activ în acest proiect. Susținerea lor va aduce cu siguranță un zâmbet pe fața copiilor mai puțin norocoși.

Şi nu în ultimul rând, îi felicităm pe toți elevii participanți pentru măiestria și răbdarea cu care au plăsmuit aceste minunate mărțișoare.