Acest site este arhivat. Toate funcționalitățile interactive sunt dezactivate.

Festivitatea de premiere "Arad, dragostea mea!"

14.06.2013 18:00 · claudiu.cristea
Festivitatea de premiere "Arad, dragostea mea!"

Concursul "Arad, dragostea mea" a ajuns la punctul culminant al celei de a 3-a ediții! Am primit de la copiii talentați și pasionați de Arad un număr de 142 de lucrări, din domeniul artelor vizuale și literare. 

La fel ca în fiecare an, îi premiem pe cei mai creativi şi mai originali dintre participanți. Juriul s-a reunit deja și a decis. Urmează să dăm premiile!

Festivitatea de premiere a concursului "Arad, dragostea mea!" va avea loc vineri, 14 iunie 2013, începând cu ora 18:00, în cadrul unui spectacol organizat în sala Casei de Cultură a Ordinului Minorit din Arad (str. Lucian Blaga 2-4)

Vor participa copiii de la Școala Populară de Artă, secția canto - profesor Claudia Ștesco, copii dansatori de la Balroom Dance, dar și o trupă de teatru din cadrul Lic. Pedagogic Dimitrie Țichindeal.

Invitații speciali ai spectacolului sunt trupa Corso, care va oferi iubitorilor Aradului un show de zile mari.

Vă așteptăm cu drag!

 

Parteneri ai proiectului: Artiz Vest, Ascent Group, Asociația Miloș Cristea, BNB, Coca-Cola Hellenic, DJCPN Arad, DJTS Arad, Galeria OldArt, Patiseria Special, Racing Bike Pro Arad, Real Hypermarket, Suporter Club UTA, Vagart Studio
Partneri media: Arad-Culture, Baricada TV, InfoTV, News-AR, Partyarad.ro, TV-Arad.ro, West TV, Vestic.ro