Acest site este arhivat. Toate funcționalitățile interactive sunt dezactivate.

Respecta orasul

in

http://www.observator.info/eveniment-1/ultima-ora-miscarea-aradeana-a-de...

Actiunea noastra va continua si azi de la ora 19.00

E fascinant, mirific, cât

Claudiu Cristea

E fascinant, mirific, cât efort se depune pentru a interpreta legea în afara spiritului legii... Grade

referitor la raspunsul primit

Ciprian Jurma

referitor la raspunsul primit de la politia falcista care se refera doar la locurile unde este interzis explicit afisajul vreau sa spun ca aceeasi politie uita un alt paragraf al art. 18 -2 si anume:
(9) Activitatile de propaganda electorala nu pot afecta in niciun fel spatiile verzi, rezervatiile naturale si zonele protejate ecologic.
adica un copac sau un pom e spatiu verde si deci e interzis explicit afisajul si pe copaci..
si inca ceva:
(5) Afisajul electoral este permis in alte locuri decat cele stabilite potrivit alin. (2)( nota mea: doar pe panourile speciale ) numai cu acordul scris al proprietarilor sau, dupa caz, al detinatorilor si numai cu luarea masurilor impuse de legislatia in vigoare pentru asigurarea sigurantei cetatenilor.
poate ca in calitatea de administratori ai domeniului public sau privat al orasului primaria si-a dat acordul pentru afisatul pe copaci , stalpi, garduri , ziduri, apartinand institutiilor locale?!?!

asa cum era de asteptat

Ciprian Jurma

asa cum era de asteptat comadourile oranjjj au ctionat rapid. nu stiu cum sta treaba in Vlaicu dar in Micalaca, pe Mioritei si Abrud, azi-noapte au fost lipite afise pe fiecare copac, stalp, cotet, gardulet. si numai cate unul ci cate 2-3 in acelasi loc cu tot felul de personaje ale pdleului. in seara asta iau un sac in spate si ma apuc sa fac curat, de unul singur. in plus, pe Praporgescu, au fost rupte toate afisele rosii si inlocuite cu altele portocalii iar cele rupte sunt pe jos pe spatiu verde sau trotuare. tare as vrea sa ma intalnesc cu niste maimute de-astea portocalii sa le explic cum e sa stai pe jos ca niste gunoaie si sa gusti din iarba sau praf de trotuar