Acest site este arhivat. Toate funcționalitățile interactive sunt dezactivate.

Proiectul BERD

in

Propun o noua tema pentru abordare din partea noastra, o problema care doare si care papa multi bani:

NU vreau sa vorbesc in necunostinta de cauza si probabil Claudiu ar putea verifica documentatia accesibila CLM-ului inainte de a trece la atac insa eu imi aduc aminte destul de bine ca atunci cand s-a initiat acest proiect lucrarile aveau punct terminus statia CFR din Aradul Nou ca ulterior sa aflu cu stupoare ca lucrarile se vor sista la Piata Romana iar de aici pana la Dacia Service in Aradul nou, alt imprumut, alti bani numiti foarte elegant si plastic o alta etapa a proiectului.
Tot aici vreau sa remarc ca pe centru terasamentul si linia de tramvai nu s-au schimbat decat la trecerile rutiere peste aceasta pe motiv ca prin '96 s-ar mai fi schimbat sina si ca nu necesita o noua schimbare cand ea in realitate toata este serpuita si delurita de te zgaltaie tramvaiul mai rau un vapor. Nu mai vorbesc de mutilarea spatiului verde in zona Podgoria unde parca vad ca in urma lucrarilor va ramane pamant batatorit acolo unde odata era spatiu verde, nu mai vorbesc de teapa cu covorul inierbat dintre sine care nu se mai face, de faptul ca peroanele statiilor sunt foarte inguste, ca nu au cosuri de gunoi si nici copertine pentru a te feri de ploaie, de faptul ca asfaltul turnat este de cea mai proasta calitate, de faptul ca nu s-a creat niciun spatiu de parcare in plus si ba din contra in unele locuri partea carosabila s-a ingustat in loc sa se largeasca si multe altele care nu imi vin acum in minte.

Pentru ce am luat atatia bani, doar pentru a schimba niste borduri si pentru a asfalta aproape la fel de prost cum era inainte?

Vedeti aici si linkul din aradon:
http://www.aradon.ro/stiri/arad/articol/creste-datoria-aradului/cn/news-...

cum zicea cineva...liniile ca

Dan Proca

cum zicea cineva...liniile ca liniile dar popii aia cum si-au urcat masinile acolo ??? si oare "prietenii de la militie" nu le-au vazut ???

Bai fratilor, daca ma mai

Claudiu Negru

Bai fratilor, daca ma mai bucuram ca la proiectul BERD macar liniile de tramvai arata bine iata ca acum cu venirea caldurii toate s-au strambat din cauza dilatatiei insa asa ceva este de netrecut cu vederea pentru ca executantul lucrarii NU ARE VOIE SA GRESEASCA ATAT DE FLAGRANT insa daca asflatul l-au turnat in valuri pe loc drept ce prententii sa mai am la sinele de tramvai care sunt o operatie mult mai pretentioasa?
Daca dupa 2-3 luni arata asa va inchipuiti cum o sa arate toata sina inlocuita in 2 ani?

http://img192.imageshack.us/img192/8522/aradcurbamodernizata110.jpg

Lucrarile astea de "modernizare" nu vor tine nici macar cat mandatul lui Falca.

Semper Fidelis

S-a rezolvat. @Roli, prima

Claudiu Negru

S-a rezolvat.

@Roli, prima data trebuie sa ne documentam inainte de a merge la conferinta de presa pentru ca aceasta problema implica mai multe detalii tehnice pe care le implica strandul de exemplu si nu putem merge la conferinta fara a spune nimic concret.

Semper Fidelis

Kidu, as sugera sa muti

Cosmin Galu

Kidu, as sugera sa muti subiectul si la forumul deschis. Sa dam prilejul celor care mai intra pe forum si nu sunt membri sa isi spuna parerea.

cred ca ar fi un bun subiect

Roland Unterweger

cred ca ar fi un bun subiect pentru conferinta de luni

Roli
MA