Acest site este arhivat. Toate funcționalitățile interactive sunt dezactivate.

Petiție pentru "Căldură la preț corect"

Semnează! · Semnături

Subsemnații semnatari ai acestei petiții susținem Proiectul de hotărâre privind aprobarea prețului local al energiei termice facturate populației, inițiat de consilierii locali Claudiu Cristea și Camelia Răsunoiu la propunerea societății civile. Solicităm ca municipalitatea să susțină diferența de 30 RON dintre prețul total de producere, transport, distribuție și furnizare și cel de facturare, astfel încât prețul Gigacaloriei furnizat populației să fie 277 și nu 307 RON cât este în prezent.

Cerem consilierilor municipali să adopte prin vot acest proiect de hotărâre ținând cont de prevederile legale care permit consiliilor locale practicarea unei diferențe între prețul total de producere, transport, distribuție și furnizare și cel de facturare.

Susținem ideea diminuării treptate, până în anul 2015, a acestei diferențe, și nu dintr-odată așa cum s-a procedat prin Hotărârea 273/2011 CLM Arad. Eliminarea acestei diferențe trebuie să fie predictibilă și suportabilă de populație.

Semnează! · Semnături · Tabele· Cum mă implic?

*) Ne puteți ajuta și prin printarea tabelelor și colectarea de semnături.

AttachmentSize
ph-subventie-2012.pdf122.61 KB

Comentarii

Multumim pentru initiativa.Am

Multumim pentru initiativa.Am resimtit si noi pretul mare din aceste luni,chiar daca suntem mai tineri si se presupune ca avem venituri mai mari.:-(