Acest site este arhivat. Toate funcționalitățile interactive sunt dezactivate.

O soluţie cu SMS pentru normalitate

16.08.2011 10:00 - 12:00 · Mihnea Iuga
Foto: Florin Stana
Foto: Florin Stana

Mișcarea Arădeană propune trecerea la plata prin SMS a părcării ca soluție în favoarea cetățeanului și a orașului, în timp ce primarul PDL, Gheorghe Falcă, promovează luni o hotărâre prin care mărește orarul de taxare a parcării până la ora 21.

Cercetarea prezentată săptămânile trecute de Mișcarea Arădeană arăta date oficiale îngrijorătoare pentru arădeni. • Nivelul de trai este mult sub nivelul taxelor și creditelor mari. • Arădenii plătesc prea mult pentru ce li se oferă – servicii proaste și lucrări prost făcute.

Amendarea arădenilor – scopul PARCAR (admin.Falcă-PDL)

În prezent, amendarea a devenit scopul sistemului de parcare din Arad, și nu oferirea unui serviciu benefic arădenilor, așa cum ar fi normal. Cuantumul amenzii este, de fapt, parte a politicii de recuperare a banilor risipiți pe multiple lucrări prost făcute de către administrația 2008-2012, condusă de către Gheorghe Falcă.

Promisiuni încălcate vs. Promisiuni respectate

Primarul actual, Gh.Falcă, câștigase funcția de edil promițând populist că va scoate plata parcării în Arad. Când organizația noastră promitea în aprilie 2011 că vom oferi o soluționare la sistemul defectuos al parcării din oraș, administrația PDL declara printre buze că studiază de 2 ani acest aspect și în 2 luni vor oferi un proiect benefic arădenilor. Mișcarea Arădeană a studiat 6 luni problema și oferă astăzi o soluție: parcarea prin SMS.

Avantaje pentru cetățean

• Parcarea poate fi prelungită printr-un simplu SMS oriunde se află utilizatorul. • Evidenţa / decontarea tuturor plăţilor pentru utilizator se va realiza direct pe factura de telefonie mobilă/se va scădea din credit. • Utilizatorul nu mai este nevoit să caute monede, să facă drumul până la automate și apoi până la automobil.

Avantaje pentru municipalitate

Reducerea costurilor cu tipărirea biletelor şi menţinerea punctelor de vânzare. • Creşterea numărului de utilizatori care plătesc biletul. • Monitorizarea în timp real a încasărilor din biletele de parcare.

Foto: Florin Stana
Foto: Florin Stana
Foto: Florin Stana

Comentarii

Idea este genială , uitați că trăim în Romania ,plătind parcarea cu SMS nu se poate fura ,pentru acest fapt nu se aprobă.