Acest site este arhivat. Toate funcționalitățile interactive sunt dezactivate.

Petiție pentru libertatea presei: Reintroducerea WEST TV în grila RCS&RDS

Petiție pentru libertatea presei: Reintroducerea WEST TV în grila RCS&RDS

În după-amiaza zilei de miercuri, 7 decembrie, RCS&RDS a scos din grila sa de programe postul local de televiziune West TV. Această acțiune îngrijorează Mișcarea Arădeană, care luptă, de la înființarea sa, pentru o societate transparentă și libertatea presei. Gestul petrecut săptămâna aceasta se încadrează într-o serie de întâmplări care devin caracteristice Aradului ultimilor ani:

Când vine vorba de libertatea de exprimare, Mișcarea Arădeană nu ține cont de natura patronatului sau politica postului. Drept urmare, sprijinim demersul inițiat de angajații și conducerea West TV de a-și recăpăta locul în grila de programe oferită de RCS&RDS arădenilor.

Până în acest moment, în contextul începerii acțiunii în dimineața zilei de joi s-au adunat deja peste 800 de semnături de la arădeni. Dacă doriți să puteți recepționa din nou West TV în aparatele TV vă rugăm semnați petiția. Orice semnătură contează pentru a le arăta celor de la RCS&RDS că au greșit in demersul lor.

Varianta on-line a petiției o găsiți AICI.

Varianta fizică este la dispoziție AICI. O puteți înmâna oricărui reprezentat WEST TV, la sediul acestora de pe Calea Victoriei.

AttachmentSize
petitie_west_tv.pdf26.63 KB